Beskrivning

Säljer nu denna toppendrönare. Allt fungerar som det ska och levereras i en praktiskt ryggsäck.

(Samma annons var ute nyligen men den uppmärksamma köparen såg att drönaren var av liknande modell än den jag beskrivit. Detta är alltså en DJI Phantom 3 4K.)

Phantom 3 4K är den fjärde medlemmen i DJI's Phantom 3-serie. Man kan sammanfatta den som en blandning och ett mellansegment av sina föregångare. Den har samma 4K-kamera som high-end-modellen Professional samt flera av de intelligenta flygfunktionerna hos densamme, men Wifi video Downlink som instegsmodellen Standards har. Phantom 3 4K har med andra ord inte Lightbridge utan använder WiFi för att sammankoppla drönaren med din smarta enhet och visa livevideo.

Inbyggd WiFiAtt koppla ihop din mobila enhet (smartphone eller surfplatta) med Phantom 3 4K via DJI Go-app är enkelt och du behöver ingen sladd utan all koppling sker trådlöst. Tack vare en förbättrad WiFi Range Extender som är inbyggd i fjärrkontrollen och sändningsfrekvens på kraftfulla 5,8 GHz har du stabil kontakt med din Phantom 3 4K på avstånd upp till 1,2 km bort (observera att maxavståndet för tillåten flygning inom EU-länder är 500 m).
Via kontakten mellan drönare och mobil/surfplatta kan du se allt kameran ser, i din mobil. Förutom monitor fungerar mobilen även som "dator" där du dels ser information som höjd, position och karta, samt kan göra en mängd olika inställningar för Phantom 3 4K - samtidigt som du flyger.

4K Ultra HD-kameraVisa upp en ny vy över världen i oöverträffad klarhet och stil. Din Phantom 3 4K har en helt integrerad kamera som spelar in 4K-video med upp till 30 bilder per sekund och kan även ta stillbilder i 12 megapixels upplösning samtidigt som du filmar. En förbättrad sensor ger dig bättre klarhet, lägre brus och bättre bilder än någon föregående flygande kamera.

3-axlig kamerastailiseringMed DJI's kameraupphängning med avancerad stabiliseringsteknik hålls kameran helt stabil oavsett hur du flyger. Denna 3-axliga gimbal gör flygfilmningar mjuka och följsamt svepande och en hover-funktion låter dig till och med ta kort med lång slutartid.

Enkelt och säkert att flygaFastän Phantom 3-serien inte riktar sig direkt till nybörjare är det enkelt att komma igång och lära sig även om man inte flugit en drönare tidigare. När all installation och sammankoppling är klar lyfter och landar quadrocoptern med en enkel knapptryckning på handkontrollen. Med Phantom 3 kombinerar DJI friheten att själv styra och kontrollera drönaren i luften, med tryggheten av flera intelligenta funktioner kan ta över och sköta flygningen när man blir osäker.

För att kunna flyga Phantom 3 krävs att du har DJI Go-appen installerad på din mobil eller surfplatta. I appen kan du först och främst se kameravyn medan du flyger, i 480p-upplösning. Appen ger dig också information om höjd och position av din drönare och visar loggar över din flygning. Du kan också göra flertalet inställningar för din Phantom 3, till och med under tiden du flyger. Appen har även Director videoredigerare som låter dig redigera din film i efterhand och lägga på text och musik.
Appen är kostnadsfri och finns tillgänglig för både iOS och Android.

GPS
Håll alltid koll på din Phantom 3. GPS visar din Phantoms position och kan i efterhand visa loggar över dina flygturer i appen. Drönaren svävar mer exakt, rör sig mer exakt, och låser på satelliter snabbare. Genom DJI Go-appen, kan du spåra den på en karta och registrera din startpunkt så att Phantom vet var den ska återvända när flygturen är slut.

Trygga inställningar och nybörjarlägeDu kan via DJI Go-appen ställa in ett Nybörjarläge som låter dig lära dig flyga inom ett säkert, begränsat område. Ställ in höjd och avstånd som drönaren som mest får flyga och Phantom 3 4K kommer hålla sig inom dessa begränsningar.
Dessa inställningar är också bra att använda för att inte riskera att drönaren flyger längre eller högre än den får enligt Transportstyrelsens regler.

Vidare har DJI Go-appen en flygsimulator där du kan träna och finslipa dina flygkunskaper.
Slutligen kommer Phantom 3 med tre trygga säkerhetslägen som hjälper dig flyga med bara en knapptryckning.

Follow me-mode och Point of Interest
Två roliga funktioner hos DJI Phantom 3 är Follow me och Point of Interest.
Med Follow me kan du stoppa fjärrkontrollen i ryggsäcken och cykla, springa, klättra eller paddla kanot och drönaren kommer följa efter dig automatiskt.
Point of Interest låser kameran på ett objekt av ditt val och kommer kontinuerligt vara riktad mot det, oavsett riktning och höjd som du flyger drönaren på.

VPS för problemfri flygning inomhusInomhusflygning har tidigare varit hyffsat svårt då man oftast inte har någon GPS-mottagning. Med Vision Positioning System (VPS) som består av sonar och optiska sensorer, som gör att Phantom 3 känner av sin position inomhus i förhållande till golv, väggar och tak. På så sätt kan den stå helt still när du släpper kontrollerna och är redo att göra som du vill även när GPS inte finns tillgängligt.

Happy bidding!

Objektnr 644 523 831

Visningar 152

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 20 sep 13:40

DJI Phantom 3 4K

Utropspris

|0 Bud

1 700 kr

Slutar om

Johan_Holmberg

Forserum, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

408 omdömen

Läs omdömen