Beskrivning

En bok med bilder och fakta om olika flygplan från hela världen. Boken innehåller information om flygplanens historia, specifikationer och användning. Boken är på svenska. Försvarsmaktens bok Flygplankort 1987

”Boken är ett uppslagsverk med det mesta som berör flygande materiel - ett utmärkt hjälpmedel i tjänsten och en rik faktabank för alla flygintresserade”.

Bokens 234 sidor rymmer en enorm mängd fakta om flygplanstyper: vapen med flyganknytning, nationalitetsbeteckningar, förkortningar och
FLYGPLANKORT 1987 är en öppen publikation avsedd som underlag för utbildning i flygplanidentifiering samt som uppslagsverk för allmän flyginformation.

Boken beskriver i text, med fotografier samt treplanskisser (copyright Pilot Press) militära och civila flygplan samt helikoptrar som förekommer i Sverige och vårt närområde. Dessutom har andra flygplan och helikoptrar medtagits, som bedöms vara av intresse i övrigt med hänsyn till användningsområden, konstruktionsprinciper samt flygplan under utveckling etc. Dock har endast ett fåtal allmänflygplan medtagits, endast de i Sverige vanligast förekommande. Sist i boken, före innehållsförteckningen, presenteras med bild och en kort bildtext ytterligare några flygplan.

Boken är mkt fint skick. Nästan nyskick.

Objektnr 645 611 941

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 6 okt 17:56

Flygplan KORT 1987

Utropspris

|0 Bud

42 kr

Slutar om

MaxiBenz

Vejbystrand, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

526 omdömen

Läs omdömen