Beskrivning

Kreativ maskdesign: Dessa uppgraderade kattmasker är tillverkade av hållbart papper. Perfekt för gör-det-själv-projekt. De är omålade designade med ett halvt ansikte, så att du kan visa upp din kreativitet på fester, danser och andra tillfällen.

Flera användningsområden: Mäter 18 x 16,5 cm (7,08 x 6,5 tum). De passar de flesta vuxna och barn och erbjuder underhållning på nattklubbar, halloween-fester, svensexor eller scenshower. De är utmärkta presenter till familj, vänner och kollegor för minnesvärda fester som påsk, halloween, jul och tacksägelsedagen.

Väldigt säker och bekväm: Tillverkade av säker pappersmassa och utrustade med ett elastiskt band. Dessa masker är säkra och pålitliga att bära. De är giftfria, lätta att bära och ta bort, vilket gör dem perfekta för barns djurtemafester, födelsedagar, maskerader och rollspelsevenemang.

Gör-det-själv-äventyr: Skapa unika djurmönster på dessa masker och frigör din fantasi. Njut av masktillverkningsprocessen medan du finslipar dina målningsfärdigheter och ger extra spänning till varje festögonblick.

Produktens mått: 18,5 x 8 x 16 cm; 240 g
Avdelning: unisex - vuxen

Kattmasker, therian-mask, gör-det-själv, tomma masker för halloween, maskeradfest, lätta och hållbara djurmasker, handmålade, dans, fest, cosplay-masker, 8st

Objektnr 632675008

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 17:07

kattmask för pyssel, räv, katt vit, 8st

Såld för

100 kr
Annonsen är avslutad

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

411 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?