Beskrivning

Färg: Choklad mörk brun
Färg Choklad mörk brun
Material Värmebeständig
Stil Mode
Specialfunktion Mode
Varumärke Allbell
Tecknad karaktär Frauen
Materialfunktion Värmebeständig

    • ?Premiummaterial?: Den långa vågiga peruken är tillverkad av högtemperaturbeständigt syntetfiber och tål värme upp till 120 °C (250 °F). Den är inte bara mjuk och fyllig, utan också naturlig och fjädrande. Lätt att kamma och trasslar inte lätt och håravfall.
  • ?Stil och fördelar?: Denna långa vågiga peruk är mjuk, full och tjock. Den 26 tums långa vågiga peruken passar alla ansiktsformer. Ett naturligt vågigt och elegant utseende hjälper dig att ändra din stil och bli mer självsäker och charmig.
  • ?Justerbar och ventilerande perukmössa?: Denna långa, vågiga peruk har en genomsnittlig storlek (50 till 50 cm). Två elastiska band i kepsen som du kan anpassa till huvudet. Den ventilerande rosnäthättan säkerställer att du känner dig bekväm när du bär den. Lätt att installera, lätt att ta bort, sparar dig mer tid.
  • ?Ekonomiskt och utbredd?: Den långa vågiga peruken är perfekt för dagligt bruk, arbete, halloween, konserter, temafester, bröllop, möten etc. Den kan ge dig vackrare och charmigare resultat!
  • Kamma den med fingret eller en borste med breda tänder när du bär den första gången, eller spraya lite utspätt hårbalsam på den för att göra det bättre.

Objektnr 634816662

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 jul 09:26

Långa peruken, chokladbruna fluffig vågiga peruker för kvinnor

Pris

200 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

421 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?