Beskrivning

ALFI Juwel termoskanna 1 liter förkromad mässing

Snyggare termoskanna kan man knappast hitta! En klassisk skönhet och designklassiker. Alfis termos eller tv-kanna i kromad mässing håller varmt lika bra som kallt.

Juwel är en av världens mest kända termoskannor designad redan 1918. Nu mer än 100 år senare är den fortfarande lika aktuell och lika älskad. En designklassiker som fortfarande håller!

Kannan är inte bara fin att se på utan även otroligt funktionell. Den har fått goda omdömen i tester beroende på kvalitet som termoskannan håller och på grund av dess helt unika
värmeisolering. Det unika locket och det ergonomiska handtaget gör den otroligtenkel att hantera och servera ur.

Kannan har en dubbelväggig isolering som håller innehållet varmt i upp till 12 timmar och
kylt i upp till 24 timmar. En kanna som är den perfekta lösningen för att hålla dina drycker varma eller kalla under en längre tid och där den praktiska hällpipen gör det enkelt att servera utan spill. Juwel termoskanna är ett måste för alla som vill ha en pålitlig och stilren termoskanna.

Med Juwel får du en termoskanna som kommer att hålla i många år. Skulle något mot förmodan gå sönder kan alla delar bytas. När kannan säljs i handeln har den en garanti på tio år.

Kannan är på utsidan märkt med ALFI. På undersidan av vipparmen som man öppnar eller stänger kannan med är på utsidan märkt med ALFI. På undersidan av vipparmen som man öppnar eller stängerfinns en djupstämpel ALFI. En etikett på locket anger att den är tillverkad av förkromad mässing. På botten av kannan finns ett plastlock. Där står Made in Germany, nummer på glasinsatsen samt storleksangivning 1 liter.

Kannan är helt ny och i mycket nära nyskick.
Den har aldrig varit använd men har förvarats i
ett skåp i ca 40 år.

Dimensioner:

Vikt ca 1035 gram
Höjd ca 25 cm

Frakt: Jag kommer att skicka kannan i ett stadigt och säkert paket med Schenker. Det kostar 73 kr. Ett paket med Schenker är tryggt och säkert (registrerat paket). Jag bor på landet och har långt till Schenkerombud så jag brukar skicka 1-2 gånger per vecka.

Objektnr 639 587 124

Visningar 196

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

ALFI Juwel termoskanna 1 liter förkromad mässing

Avslutad 31 jul 17:58

Såld för

0 Bud

500 kr

Auktionen är avslutad

 

trollkonen

UDDEVALLA, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

128 omdömen