Beskrivning

Denna utgåva innehåller PS5 Upgrade och kan uppgraderas till den digitala PS5-versionen av spelet på en PS5-konsol.

Spelet är Playstation 4 Pro Enhanced vilket betyder att spelet är anpassat för att ta vara på den bättre prestandan från Playstation 4 Pro konsolen. Spelet kan självklart spelas på en vanligt Playstation konsol också.

Trailer: https://youtu.be/n49TsZAwFEs

Alla nio filmer. Ett nytt spel.
Spela de nio filmerna i Star Wars-sagan i ett nytt LEGO-spel som inte liknar något annat. Upplev roliga äventyr, knasig humor och friheten att leva dig in i LEGO Star Wars-galaxen.

Vill du spela som Jedi? Eller Sith? Kanske som rebell, prisjägare eller droid? LEGO Star Wars: The Skywalker Saga innehåller hundratals spelbara karaktärer från hela galaxen.

Sätt dig bakom spakarna i massvis med olika fordon på land och i rymden. Flyg Millennium Falcon i överljusfart, manövrera en T-47 och kämpa mot Tie Fighters i en Resistance X-wing. Det här är den ultimata LEGO Star Wars-upplevelsen.

Utforska trilogierna i valfri ordning
Spelare får återuppleva de storslagna berättelserna i alla nio filmer i Skywalker-sagan, och det hela börjar med att välja vilken trilogi som ska agera startpunkt.

Spela som klassiska hjältar och skurkar
Över 300 spelbara karaktärer från hela galaxen.

Upptäck legendariska platser
Spelare kan besöka välkända platser från deras favoritfilmer i Skywalker-sagan. De kan låsa upp och sömlöst resa mellan 23 planeter under spelets gång och upptäcka spännande uppdrag.

Ta kontroll över kraftfulla fordon
Över 100 fordon från hela galaxen finns tillgängliga. Utkämpa luftstrider och besegra enorma skepp som Superstjärnjagaren som kan bordas och utforskas.

Omvälvande spelarupplevelser
Använd kombinationer för att göra slut på fiender och undvik deras attacker. Nya kontroller och ny mekanik för blastern gör det möjligt att sikta med precision, och med hjälp av Jedi-färdigheter finns även ljussabeln och Kraften att tillgå.

Uppgraderingsbara karaktärsförmågor
Utforskning belönar spelare med Kyber-klossar som låser upp nya funktioner och uppgraderade förmågor i en rad olika karaktärsklasser, däribland Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Bounty Hunter, Astromech Droid och Protocol Droid.

Objektnr 589726335

Visningar 867

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lego Star Wars The Skywalker Saga - PS5 Upgrade - Helt nytt till PS4 & PRO!

Pris

328 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 321 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?