Beskrivning

L|
Denna vackra väst i storlek L är ett utsökt exempel på afghanskt hantverk. Med sina livfulla blå och rosa blommor broderade på en neutral grå bakgrund, är denna väst ett unikt och iögonfallande tillägg till vilken garderob som helst. Den traditionella designen och de intrikata detaljerna gör den till ett verkligt konstverk.

SKU: afghan16-L

Funktioner:

Handbroderad: Varje söm är omsorgsfullt gjord för hand, vilket gör varje väst till ett unikt stycke.Livfulla färger: De blå och rosa blommorna kontrasterar vackert mot den grå bakgrunden och skapar en livlig men ändå sofistikerad design.Traditionell design: Västen har en klassisk afghansk design som har förts vidare genom generationer.Bekväm passform: Västen är gjord av mjukt tyg och har en lös passform för maximal komfort.Mångsidig: Västen kan bäras över en mängd olika outfits, från jeans och en t-shirt till en mer formell klänning.Storlek L: Passar de flesta med storlek Large. För exakta mått, vänligen se storlekstabellen nedan.Perfekt för:

Att lägga till en touch av etnisk stil till din garderobAtt visa upp din uppskattning för traditionellt hantverkAtt ge en unik och meningsfull gåvaSkötselråd:

Endast handtvättTorktumla ejStryk på låg värmeLägg till denna fantastiska afghanska väst till din samling idag!

Obs: Eftersom detta är ett handgjort föremål kan det finnas små variationer i färger och mönster. Detta bidrar bara till västens unika charm.

Om du har några frågor om denna produkt, tveka inte att kontakta oss.

Storlekstabell:

StorlekBröstvidd (cm)Längd (cm) L100-105 65Export to Sheets Vänligen notera att dessa mått är ungefärliga. För bästa passform, mät dig själv innan du beställer.

Objektnr 649 205 463

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Afghansk Väst - Grå med Blå Broderier (Storlek L)

Slutar 1 nov 23:45

Utropspris

0 Bud

300 kr