Beskrivning

Zekler hörlurar med inbyggd radio, modell 412R, är det perfekta valet för dig som vill kombinera hörselskydd med underhållning. Dessa hörlurar har en inbyggd FM-radio som gör att du kan lyssna på dina favoritstationer medan du arbetar, vilket gör tunga arbetsdagar lite lättare och mer trivsamma. Med en robust och funktionell design är de anpassade för användning i bullriga miljöer som verkstäder, byggarbetsplatser eller vid trädgårdsarbete.

Observera att dessa hörlurar visar tydliga bruksspår och har blivit reparerade med tejp, vilket gör dem bäst lämpade för dig som söker en budgetvänlig lösning eller extra reservdelar. Trots sitt skick fungerar radion, och hörlurarna erbjuder fortfarande bra ljudkvalitet och ljuddämpning.

Ett utmärkt val för att förbättra trivseln på arbetsplatsen eller under utomhusaktiviteter, utan att behöva investera i ett dyrt, nytt par hörlurar.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 646 561 471

Visningar 170

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Zekler Hörlurar med Inbyggd Radio, Modell 412R - För Arbetsplatsen eller Fritide

150 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

721 omdömen

Läs omdömen