Beskrivning

En uppsättning cykelväskor av märket Karrimor från tidigt 1980-tal. Två separata väskor vänster/höger till bakhjulet och en dubbel väska till framhjulet.

Gediget byggda med slitstarka material i stil med Karrimors ryggsäckar från samma tid. Kantband på utsatta ställen, beslag i metall och nitar där påfrestningarna är stora. Slår ifrån sig vatten bra, men inte hundraprocentigt vattentäta. För långa turer med risk för många timmars kraftigt regn behöver man komplettera med vattentäta packpåsar.

Både bak- och framväskorna är gjorda för montering på pakethållare. Bakväskorna fästs med krokar upptill och elastiska remmar nertill, plus en rem som binder ihop vänster- och högerväskorna. Öppningen har en inre förslutning med dragsko och ett ytterlock som dras fast med remmar. I bakkant finns en ytterficka med blixtlås.

Framväskorna hängs över frampakethållaren och fixeras nedtill med en rem. På sidan finns öppna fickor för t ex handskar.

Bakväskorna är 310 mm höga mätt från fästkrokarna till botten. Största bredden är 320 mm och tjockleken cirka 160 mm. De väger 645 g per styck.

Framväskorna är 280 mm höga, 210 mm breda och cirka 95 mm tjocka. De väger 369 g (hela dubbelväskan).

Samtliga är i mycket gott skick. Tydligt slitage egentligen bara kring öppningen (dragskokanalen) på bakväskorna. Blixtlåsen löper lätt, remmar och beslag hela. Inga synliga åldersförändringar i materialen (inte som i nyare konstruktioner med polyuretanbeläggningar).

***

Mina auktioner betalas alltid genom Tradera, inom tre dagar efter auktionens slut. Följ bara anvisningarna i vinnarmailet.

Tänk på att alla bud är bindande - lägg inte bud om du inte är säker på att du är beredd att genomföra köpet. Även fraktkostnaden som anges i auktionen betalas av köparen. Är något oklart - ställ dina frågor
innandu lägger bud!

Jag bor rätt långt från fraktombud och skickar paket lite oregelbundet när jag har annat ärende, så det kan dröja några dagar efter betalning.

Alla varor är funktionsdugliga när de annonseras ut, om inget annat anges i beskrivningen. Men jag kan självklart inte lämna några garantier för hur länge de fortsätter fungera hos köparen. Däremot är jag öppen för att diskutera retur eller någon annan lösning om köparen av någon anledning är missnöjd med varan redan vid mottagandet.

Objektnr 638 563 432

Visningar 250

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 21 jul 10:32

Karrimor cykelväskor

Slutpris

|

500 kr

Auktionen är avslutad

fijo vann auktionen

polyfem

Killeberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

392 omdömen