Beskrivning

L|
En superfin varm kofta som jag köpte på Vinted. Men tyvärr var den alldeles för stor för mig. :( Så jag hoppas att någon annan får användning för den.

Skick: Fint! Då det är 70% ull och koftan har använts och tvättats finns såklart lite noppor här och där som alla stickade, mfl plagg får. Se näst sista bilden, zooma in så ser du. Det ser värre ut på kortet än irl! Jag tycker inte de syns om man verkligen inte synar på nära håll och letar. Översta knapphålet har gått upp i sömmen. Men med några snabba stygn är det fixat. Se sista bilden. Jag har letat noga efter maskor som kan ha gått upp men hittar ej några så den är hel och fläckfri! Vad jag kan se! Under vänster ärm ser det vid första anblick ut som maskor som gått upp men den är bara uttöjd i maskorna. Se sista bilden. Den är alltså hel!

Kommer från ett rökfritt hem. Dock är vi kattvakt. Så kan inte garantera helt hårfritt. Koftan har dock mest legat nedpackad, endast upptagen för att prova den och för att fota den till annonsen.

Vikt 1095 g

Se mina andra auktioner för samfrakt. Jag lägger på 2 kr på fraktpriset för en mailingbag. Hör av dig om du vill ändra fraktalternativ.

#ull #kofta #vårkofta #sommarkofta #kallanätter

Objektnr 647 012 787

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Vacker varm kofta 70% ull! Stl L

Slutar 18 okt 10:48

Utropspris

0 Bud

199 kr

_Helle_

Västerås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

473 omdömen

Läs omdömen