Beskrivning

Motorcykelbromsskivlås med larm. Låset är utrustat med ett 120dB larm som aktiveras vid vibrationer. Låset är enkelt att använda och har en orange påminnelse kabel för att förhindra att du kör iväg med låset på. Låset är vattentätt och dammtätt och kan laddas med en USB-kabel.

Stöldskydd ----Med en inbyggd känslig sensor, när en vibration eller rörelse detekteras, kommer ZEXMTE motorcykelskivbromslås att avge ett 120 db superhögt ljud för att skrämma bort alla som försöker stjäla din motorcykel. Det är ett måste när du parkerar din cykel utomhus.

?Uppladdningsbart?----Vårt skivbromslås för motorcykel har ett inbyggt laddningsbart batteri och kommer med en USB C-laddningskabel och kan användas i nästan 5 månader på full laddning. Du behöver inte ladda batteriet ofta eller byta ut batteriet. Det är mer praktiskt och miljövänligt.

?Premiumkvalitet?---- Tillverkat av högkvalitativ aluminiumlegering, vårt skivlarmlås är robust och hållbart för långvarig användning, motståndskraftigt mot borrning, sågning och hamring med IP67 vattentätt för att du ska kunna använda det i alla väder och du behöver inte oroa dig för att skada den.

?Universell?---- Stiftdiametern på ZEXMTE motorcykellås är 7 mm/0,27 tum och är lämplig för nästan alla typer av bromsskivor. Du kan använda den för att skydda de flesta motorcyklar, cyklar, elcyklar och skotrar, etc.

?Lätt att använda?---- Tryck bara på låscylindern för att låsa den och aktivera larmläget. Och den kommer med en orange påminnelsesladd för att påminna dig om att låsa upp innan du kör.

Objektnr 644 663 864

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 14 okt 21:08

Bromsskiv-lås med Larm, 120dB with 1.8m Kom-ihåg-kabel. Motorcykel, Scooter.

Pris

159 kr

Sallodicus

Malmö, Sverige

5.0

Sallodicus

Verifierad

Toppsäljare

338 omdömen

Läs omdömen