Beskrivning

TPMS verktyg AerMotor TPA01 För GM tillverkade bilar

Ett fantastiskt TPMS-verktyg utrustat med en däcktrycksövervakningssystem (TPMS) sensor och TPMS-återställningsfunktion. Den kan återställa däcksensorer snabbt efter att du har roterat däcket eller bytt ett nytt däck, och du kan använda den för att enkelt övervaka däcktrycket.
Att alltid ha rätt däcktryck och undvika för lågt lufttryck i däcken är ett bra sätt att köra säkert. TPA01 kan hjälpa dig att snabbt övervaka däcktrycket.
För lågt lufttryck i däcken kommer att öka din bils oljeförbrukning. Så genom att använda TPA01 däcktrycksverktyg för att hålla dina däck i gott skick kan du få ut det mesta av varje liter och köra fler mil.
Rätt däcktryck kan minska däckslitaget och hjälper till att förlänga livslängden på dina däck. Det betyder att du köper färre ersättningsdäck, vilket sparar pengar i processen.
Det är en lång och tröttsam process att kontrollera däcktrycket manuellt med ett stressdäcktrycksverktyg, att ersätta det med TPA01 blir kortare och effektivare. Och du får mer exakta resultat.
Funktioner:
Vikt: ca 0,3 kg
Lista:
1 * TPMS Relearn Tool Plus
Se mer produktinformation
1. Förbättra däckslitageAnvänd denna professionella 2 i 1 tpms-återställningssensor för att hålla dina däck ordentligt pumpade, uppnå överlägsen däckhälsa, förbättra däckslitaget, förbättra oljeförbrukningen och förbättra din totala upplevelse både på och utanför vägen.
2. Lång livslängdTPA01 digitala tpms-programmeringsverktyget har en lång livslängd eftersom du alltid kan byta ut batteriet för användning, och dess hölje är också mycket starkt och inte lätt att skada.
3. Exakt nogDigital displayläsning är omedelbart tydlig. Du kan rotera mellan PSI BAR KPA och Kg/cm^2 genom att trycka på vänster knapp innan du gör en tryckavläsning. 4 inställningsområden: 0-150PSI / 0-7Bar / 0-7Kgf/cm eller 0-700KPA och exakta avläsningar i steg om 0.05.
4. Enkel att användaLåg strömförbrukning och lång livslängd (upp till 2 år). Liten storlek, lätt, hög däcktrycksavkänningsnoggrannhet (felområde 3psi) och lätt att använda. Den tål även tuffa miljöer.

Objektnr 644 855 640

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 26 sep 10:45

TPMS Verktyg AerMotor TPA01 För GM *** Sista Jag har Kvar ***

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

Spektroskopet

Almunge, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 429 omdömen

Läs omdömen