Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

15 T Hydraulisk avdragare.

Tillverkad av högkvalitativt stål, denna hydrauliska växeldragare har en lastkapacitet på 15 ton och erbjuder utmärkt prestanda. Du kan manövrera avdragaren med två eller tre käftar horisontellt eller vertikalt för att dra nav, flänsar, kugghjul, lager etc.

-Tåligt material

-Justerbara käftar

- Dubbelriktad drift

-Humaniserad design

Huvudfunktioner:

-45# stålkonstruktion,
Den hydrauliska avdragaren är tillverkad av högkvalitativt 45# stål, med en bärförmåga på 15 ton, hög hårdhet och utmärkt prestanda.

-Två och tre käftar justerbara,
Avdragarens käftar eller käftar kan fritt bytas ut för att anpassa sig till olika arbetsförhållanden, och de höga och låga punkterna kan justeras genom att rotera pumphuvudet 360 grader efter behov.

- vertikal och horisontell drift,
Denna kugghjulsavdragare har vertikal och horisontell drift, med en räckvidd på 0-7 tum (0-180 mm) och en spännvidd på 4 tum-12 tum (100-300 mm) för att möta dina olika krav.

- Tänkande detaljer,
Säkerhetsventilen förhindrar överbelastning, ejektorstången är avtagbar och slitstark, kolvstången driver spaken för att röra sig mjukt framåt, och det rörliga handtaget har en förtjockad gummihylsa för ett bekvämt grepp.

-Tre-käftskonstruktion,
Avsmalnande käftdesign ger bättre åtkomst till trånga utrymmen. Dessutom säkerställer konstruktionen med tre käftar en jämn lastfördelning utan att skada dina föremål.

- Brett utbud av applikationer,
Du kan applicera denna remskivaborttagare på vilken maskin som helst med lager, remskivor, motorer, växlar, etc. Denna enhet är idealisk för att reparera bilar i garaget eller bilverkstaden.

Produktspecifikationer:

Maximal lastkapacitet: 15 ton / 33069 pund

Käftar: 2 eller 3 justerbara

Axelrörelse: 2 tum / 50 mm

Min/max intervall: 0 - 7 tum / 0 - 180 mm

Min/Max förlängning: 4" - 12" / 100 - 300 mm

Bruttovikt: 26,4 lbs/12 kg

Förpackningens mått (L x B x H): 17,3" x 12,6" x 4,7" / 44 x 32 x 12 cm

Förpackningens innehåll:

1 x Hydraulisk avdragare

1 x handtag

1 x 2/3 bendragarok

3 x käftar

6 x Länkplattor

6 x skruvset

Funktioner och detaljer:

-Tåligt material: Den hydrauliska växeldragaren är gjord av kraftigt smidd stål för utmärkt styrka och inget oljeläckage. Den är mycket robust, har en maximal kapacitet på 15T (33069 lbs) och har en lång livslängd.

-Justerbara käftar: Du kan installera två eller tre käftar och justera höjden efter behov. Dessutom kan pumphuvudet på den hydrauliska lageravdragaren rotera 360 grader, vilket gör det lättare för dig att använda och använda verktyget.

-Dubbelriktad drift: Den hydrauliska växeldragaren på 15 ton kan arbeta horisontellt eller vertikalt utan platsbegränsningar. Axelvägen är 2 tum (50 mm), maximal räckvidd är 7 tum (180 mm) och maximal räckvidd är 12 tum (300 mm).

-Humaniserad design: Utrustad med en säkerhetsventil, kolvstång, löstagbar ejektorstång och rörligt handtag, har den hydrauliska rattdragaren fördelarna med kompakt struktur och flexibelt arbete. Trekäftskonstruktionen har samma lastfördelning och kan spännas fast och dras koncentriskt. Kugghjulsdragaren med tre käftar fördelar jämnt spänningen och skyddar växlarna.

-Flera scenarier: Den hydrauliska avdragarsatsen är det idealiska verktyget för att dra nav, flänsar, kugghjul, remskivor, svänghjul, lagerchuckar från axlar. Det används ofta i bilverkstäder, maskinfabriker och underhållsverkstäder etc.

Objektnr 645 273 746

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

15T hydraulisk växeldragare, slitstarkt material, justerbara käftar,dubbelriktad

Pris

1 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

218 omdömen

Läs omdömen