Beskrivning

24 dagar, 25 lakrits pipor

Gör december till en smakfull och spännande resa med vår Malaco Skippers Piper Adventskalender. Denna unika kalender är det perfekta sättet att räkna ner dagarna till jul med en extra överraskning som väntar bakom den hemliga nödluckan!

Utforska klassiska smaker:

Bakom varje av de 24 luckorna gömmer sig de härliga smakerna av Skippers Piper. Från de söta och fruktiga till de salta och kryddiga, tar den här kalendern med dig på en smaksresa som kommer att glädja din gom varje dag i december. Det är som att öppna en skattkista full av läckra godsaker! Men vänta, det finns mer! Kalendern har också en nödlucka med en extra Skippers Pipe för alla som helt enkelt inte kan vänta, så att du inte behöver öppna nästa dag och hoppa över en dag (om en extra inte är tillräckligt ;).

Dela glädjen med familj och vänner:

Malaco Skippers Piper Adventskalender är perfekt för att skapa magiska ögonblick med familj och vänner under julmånaden. Dela de smakfulla Skippers Piper med dina kära och njut av den underbara gemenskapen som hör julen till.

Innehåller 452 gram lakrits.

Info
Förändringar i produktets innehåll kan förekomma. Kontrollera alltid produktinformationen på originalförpackningen.

Förvaras torrt och svalt.

Ingredienser
glukossirap, vetemjöl, melass, socker, lakritsextrakt, färger (E153, E120, E100), havssalt, stärkelse (inklusive vetestärkelse), salt, förtjockningsmedel (gummi arabicum), konserveringsmedel (E200), kokosolja, aromer, glasyrmedel (bivax).

Näringsvärde
Per 100 gram: Energi 1291 kJ / 305 kcal, Fett 0,5g (varav mättat fett 0g), Kolhydrater 70g (varav sockerarter 40g), Kostfiber 0g, Protein 4,0g, Salt 3,1g

Färg
Flerfärgad, Med motiv

För ordinarie pris: titta på sista bilden.

Observera att detta är en stor kalender; 30 x 46 cm... Måste skickas på upp till 1 kg fraktvikt - Kan därför endast skickas till ombud (DHL eller PostNord).

Om du är intresserad av flera julkalenderar (av samma sort eller olika) ta kontakt med mig för att kolla fraktpris - ofta kan fraktvikt vara 1 kg, och det går i så fall ofta skicka 2 på samma fraktkostnad.

Objektnr 648 175 367

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Malaco Skipper's pipes - Julkalender / Adventskalender med lakrits

Slutar 27 okt 03:41

Utropspris

0 Bud

49 kr

MYHRE100

TIBRO, Sverige

5.0

MYHRE100

Verifierad

Toppsäljare

4 999 omdömen

Läs omdömen