Beskrivning

Speltid: 5h 59min. Skådespelare: Krister Henriksson, Johanna Sällström

Media: 5, finns slitage på ytterboxen (slipcase).
År: 2004-2005
Region: 2
Svenskt tal: Ja (text för hörselskadade)
Genre: Thriller

"INNAN FROSTEN: Gryning. Genom dimman lyfter en flock brinnande svanar från sjön. Det som till en början ser ut som ett pojkstreck får snart oanade proportioner då ett mord kan knytas till de brinnande svanarna. Det enda spåret Kurt Wallander har att gå på är en bibel på engelska med lösryckta citat skrivna på hebreiska, något som tyder på att en livsfarlig, religiös fanatiker är den skyldige.

BYFÅNEN: En man med långa flätor och en indianfjäder i håret kliver in på en bank med något som ser ut som en bomb virad runt sin hals. Han kräver att pengar ska sättas in på ett konto, annars spränger han banken och sig själv i luften. Han är bygdens byfåne som anses vara helt harmlös men snart inser alla att han menar allvar!

BRÖDERNA: Det äkta paret Olof och Carolina Wachtman hittas mördade på deras magnifika gods. Utredningen visar att kvinnan torterats och våldtagits framför ögonen på sin make innan de tillsammans fick möta döden. Vem eller vilka som gjort detta och varför är frågor som ledningen i Stockholm snabbt vill ha svar på.

MÖRKRET: En tonårig flickas självmord visar sig ha ett motiv som tynger flera tonårsflickor från en och samma skola i Skåne. Fallet hamnar på Linda Wallanders bord och det berör henne på djupet då det visar sig att flickorna på skolan blir hänsynslöst lurade, utnyttjade och förnedrade."

------------------------------------------------------------------------------
FRAKT av begagnade DVD-filmer och CD-skivor (nya skickas enbart i konvolut).
Dessa kan skickas enbart med självaste skivan och omslag om så önskas.
50g eller under=18kr (ej spårbart) utan ask! Detta får man meddela mig om.
100g eller under = 36kr (ej spårbart)
500g eller under = 51kr (spårbart)
Vikterna är inklusive packmaterial. Det är det inte alltid som 1 DVD klarar av att komma under 101g. DVD-filmer väger olika med olika innehåll.
------------------------------------------------------------------------------
GRADERING av skick på begagnade DVD-skivor:
5= Mycket fin till nyskick, kan finnas små spår av nyttjande
4= Fin till väldigt fin, finns spår av nyttjande
3= Bra, finns tydliga spår av nyttjande
2= Säljs ens inte:)

Det kan förekomma fingeravtryck och liknande på somliga skivor, dock är alla skivor som säljs spelbara. Även harmlösa repor/lines, men allt efter gradering. Askar bedöms inte direkt och där kan förekomma lite limrester från prislappar, dock är alla askar hela.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Objektnr 641 647 456

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Wallander box film 1-4, (2004-05 ). Begagnad DVD-Box

Pris

69 kr

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verifierad

Toppsäljare

199 omdömen

Läs omdömen