Beskrivning

Säljer ett par magiskt söta glimrande fina örhängen och självklart oanvända & nya. I material ” silver 925,”, äkta & stämplade.

Jag Vet inte riktigt vilken modell eller märke det är på örhängena så titta på bilderna innan du köper, så du vet vad du kan förvänta dig. Vet inte alls vart de är köpta, så kan inte svara på vilket märkets/sort eller modellnamn örhängena har.

Ser ut som typ ”Musse-pigg” inspirerande ”ögon” i formen.
Väldigt fina i stilrena och enkel modell.
Glittrar och glimmrar magisk av de kristaller/stenarna på örhängena. färgen på de fina stenarna / kristallerna som glittrar ?glimmar magiskt, är-silverfärgade och syns tydligt precis som bilden visar.

Dessa örhängen är NYA!
Dock så är örhängena är testade en gång. men oanvända/aldrig använda.

Vid ev frågor, Funderingar, intresse eller förslag så får du gärna höra av dig till mig. Så tveka inte att skicka ett meddelande här, om något är av intresse, & jag försöker alltid tillgodose/uppfylla ev önskemål. Jag är ganska flexibel i det mesta & jag diskuterar gärna fram ett passande alternativ eller förslag, vid intresse.

- samfrakt inom 3dagar.
- fraktalternativ- se respektive annons
- vid avhämtning, plats Värnamo. Där går alla annonser att hämta på plats. Isf; välj Avhämtning, istället för att skicka. Vid köp- kontakta mig och meddela mig om avhämtning, så kommer vi överens om passande dag & tid.

Objektnr 645 899 020

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 26 sep 18:08

Silver örhängen, nya stämplade 925 glittrande ”kristaller"

Såld för

49 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu