Beskrivning

RPLT
Snabb och bekväm snörning för löpning och fritid.

RunProLaces snabbsnörning består av ett starkt och flexibelt skosnöre med snabblås, skon träs enkelt på fötterna och du spänner skosnöret med snabblåset. Det elastiska snörsystemet ger alltid en perfekt åtsittande sko. Snabbsnörning har länge varit uppskattat inom triathlon. Snabbsnörning ger Triathleter snabba byten och bekväm sko för långa distanser. Just nu upptäcker fler och fler fördelarna med elastisk snabbsnörning för löpning och andra aktiviteter.

SPÄNNET
Ett smidigare spänne än WWC, det ligger mer slimmat mot skon och har en kraftigare fjäder, vilket gör att det inte släpper lika lätt utan sitter mera åtspänt mot skon.

FÖLJSAMHET
Den elastiska snabbsnörningen skapar en behaglig följsamhet över foten. Vid varje steg låter RunProLaces skon anpassa sig efter fotens svaga rörelse utan risk för skavsår. Följsamheten ger en mycket bekvämare upplevelse av skon och du slipper värk i foten eller ömma vrister. Snörningen sitter inte åt foten hårdare än nödvändigt, detta gör att blodcirkulationen kan pågå utan hinder och du slipper domningar eller värk i foten.
Som användare slipper du också stanna för att knyta om skorna för att fötterna har svält eller för att det blivit för hårt knutna från början.

PASSAR ALLA SKOR MED SNÖRNING.
RPL snabbsnörning passar alla skor som har vanliga skosnöre RPL gör alla dina skor skönare och enklare att ta på. Snabbsnörningen är perfekt för din flesta skor
OBS!!
RPL REKOMMENDERAS DOCK INTE till sporter med tvära stopp som ex. innebandy, tennis badminton etc.

HÖG KVALITET
RPL är gjorda för tuffa tag. Regn, snö, slask, lera osv. kommer inte att påverka funktionen i dina RUNPROLACES

Snörets längd är 100cm och säljes som par.

Objektnr 644 240 073

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 10 okt 17:14

RunProLaces-Elastiska skosnören - RPLT - ORANGE

Pris

30 kr

mats_t

Ängelholm, Sverige

4.9

mats_t

Verifierad

49 omdömen

Läs omdömen