Beskrivning

Strumpornas resår är extra mjuk och lös, vilket bidrar till att skapa en bekväm passform runt vristen och benet. Genom att minska risken för att strumpan sitter för tight eller skapar tryckpunkter, undviks obehag och god blodcirkulation främjas. Den lösa och mjuka resåren förhindrar även att strumporna glider ned. Tack vare att resåren är extra mjuk och följsam skapas en jämn övergång mellan strumpan och huden, vilket minskar risken för skav, skavsår eller irritation.

- Mjuk bomull: Strumpor tillverkade av bomullsmaterial ger en behaglig känsla på huden och minskar risken för irritation eller obehag samtidigt som de ger en len och mjuk känsla till fötterna.

- Fuktabsorberande egenskaper: Strumpornas bomullsmaterial är fuktabsorberande, vilket innebär att strumporna absorberar och transporterar bort fukt från huden.

- Strumporna är sydda med en lös och mjuk resår som ger en mjuk och len känsla till fötterna, samtidigt som den minimerar risken för skav och irritation på huden.

- Extra platta och mjuka sömmar minimerar risken för skavsår och blåsor.

INFORMATION
Notering: Det är 4 par för 129 kr. Grå färg är slut i lager
129 kr för 4 par. Ett par i varje färg (Svart, vit, lila, röd)
Storlek: One size (36-39)
Nya strumpor

Erbjuder samfrakt, har du gjort flera orders, invänta gärna ett mejl eller tradera meddelande med totalkostnad innan du betalar.

Lager i Sverige.
Alla beställningar skickas inom 3 dagar
Titta gärna in på mina andra deals

Objektnr 641 211 636

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 19 aug 03:24

Bomullstrumpor -Extra lös resår. .strl 36-39 (4 par)

Såld för

105 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag