Beskrivning

SE PRISET!!!

SWING TRADE MARK - AB CARL SÄRENHOM (MADE IN SWEDEN - ESKILSTUNA)!

Helt nya dubbelslipade rakblad där vart och ett ligger fint förpackat enligt bilder. Rakbladen är av lite äldre modell och i mycket hög svensk kvalité. De passar väldigt många olika rakhyvlar och är utmärkta till Shavetter. En annons avser fem stycken rakblad och vid köp av flera så samfraktar jag givetvis!! En annons á fem rakblad = en förpackning (fp).

Lagervara i Sverige = omgående leverans!!

Mått: Ca 54 x 32 mm.

Frakt: 1-6 fp = 18 kr, 7-13 fp = 33 kr, 13-26 fp = 48 kr.

OBS! Vid köp av flera annonser/förpackningar så adderas 18 kronor för varje köp vilket blir för hög frakt... Traderas system klarar inte av att räkna ut rätt frakt. Det är ovanstående frakt som gäller. Vid betalning via Swish eller kontoöverföring så betalar du enligt ovan. Vid betalning via Klarna så får du betala full frakt men jag återbetalar omgående mellanskillnaden så att du inte behöver ligga ute med några pengar.

Det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara med valörer, utan valörer och rabattfrimmärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Objektnr 369920076

Visningar 2 461

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Perfekt rakning! Shavett & rakhyvel! 5 st nya rakblad SWING. Hög svensk kvalité!

Pris

10 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 112 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?