Beskrivning

Ordinarie butikspris: 175 - 250 kronor

ULTRASONIC PEST REJECT!

Fantastiskt liten och effektiv med snygg design!

ULTRALJUD - tyst musfälla råttfälla insektsfritt! Mycket bra musskrämmare som sätts direkt i ett ojordat eluttag! Stör ej katter, hundar, datorer, eller annan elektonik och är helt ofarligt för oss människor.

Mus- och insäktskrämmaren sätts enkelt i ett vanligt OJORDAT eluttag (220-230V) och pulserar sedan ut ultraljud som djuren avskyr (vi människor hör det inte). Jättenkelt och hygieniskt sätt att få bort mössen från ditt hem. Inga döda möss som ligger och luktar och sprider bakterier.

Tänk på att placera din ULTRASONIC PEST REJECT så lågt ner som möjligt och se till att det är fritt framför den så att den inte hamnar bakom en kartong, byrå eller liknande för ultraljud går ej igenom föremål. Har du redan en "stam" eller "kolloni" med möss i ditt hem så får du ha tålamod. De kommer att försöka hitta alternativa vägar för att ta sig fram. För bästa resultat så bör man ha sina musskrämmare på plats innan djuren söker sig inåt inför vintern. Kommer de in och känner av ultraljuden så inser de att det är ingen bra plats att övervintra på så då söker de sig till andra platser.

En ultraljuds musskrämmare klarar att hålla ett normalstort rum musfritt men har du mycket möbler som hindrar ultraljudet så kan det behövas mer än en. Placera gärna en skrämmare där du tror att mössen tar sig in så att du motar dem direkt. Till en normalstor villa så rekommenderas en eller två stycken i köket, en i eller i anslutning till hallen, en eller två på vinden och har du källare så är det bra att förse den också med en eller två stycken. Har du en mindre sommarstuga eller lägenhet så räcker det kanske med 1-2 stycken.

Detta fungerar ... men ha tålamod. När du skrämt bort skadedjuren så kommer de inte tillbaka!!

Frakt:

1 st = 39 kr, 2-3 st 57 kr, 4-7 st 75 kr

OBS! Traderas system klarar inte av att räkna ut rätt fraktkostnad vid köp av flera stycken utan för varje du köper så adderas frakten med 48 kronor vilket blir fel. Ovanstående fraktkostnader gäller! Betalar du via Swish eller banköverföring så betalar du enligt ovan. Vid betalning av full frakt så återbetalar jag mellanskillnaden omgående!!

Det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara med valörer, utan valörer och rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalning finns i Traderas vinstmail.

Objektnr 402574542

Visningar 2 641

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ULTRALJUD tyst musfälla råttfälla insektsfritt! Mycket bra för ojordade eluttag.

Pris

65 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 114 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?