Beskrivning

Två "ute till havs"-filmer i samma auktion!

Båda filmerna är i regi av Wolfgang Petersen(1941-2022) som slog igenom i hemlandet Tyskland med "Ubåten" & "Den oändliga Historien". Hollywood fick upp ögonen och han gjorde bla "I Skottlinjen" med Clintan och "Air Force One" där Harrison Ford är en handgriplig president.


"The Perfect Storm" (Sve titel;Den Perfekta Stormen) (2000)

Atlantens vågor formar en 30 meter hög mur av vatten. Vinden dånar i orkanstyrka... I oktober 1991 förenas tre rasande stormar – en av dem orkanen Grace – och bildar den största stormen i modern tid. George Clooney och Mark Wahlberg står i spetsen för en glänsande skådespelartrupp i det här hisnande äventyret späckat med specialeffekter. Det här är en ovanlig film som lyckas skildra kampen mot elementen både på land, i luften och till sjöss – och visa de heroiska räddningsinsatser som ägde rum...

"Poseidon" (2006)
Det är nyårsafton ombord på Poseidon och de festglada passagerarna höjer sina glas för att skåla för framtiden när de plötsligt träffas av en 50 meter hög våg som får fartyget att slå runt. Den desperata kampen för att överleva börjar.

Regissören Wolfgang Petersen (Den perfekta stormen, Das Boot) återvänder till havet med en nervpirrande filmatisering av Paul Gallicos roman "The Poseidon Adventure" som filmatiserades första gången 1972. Josh Lucas, Kurt Russell, Richard Dreyfuss, Emmy Rossum med flera spelar de utsatta passagerarna som försöker hjälpa varandra att fly undan vattenmassorna, lågorna och vrakdelarna i en upp-och-nedvänd värld. En annan "huvudperson" i denna nagelbitare är det tjugo våningar höga fartyget som slås runt av jättevågen, kränger och slits i bitar. Filmen innehåller fantastiska scener där tittaren kastas mellan hopp och förtvivlan!

Blu-Ray region B utgåvor("The perfect storm" är svensk utgåva;Poseidon är UK-utgåva) med engelskt tal & SVENSK TEXT PÅ BÅDA filmerna. "Poseidon" är fortfarande NY & INPLASTAD.


Betalning emotses inom 7 dagar. Köparen betalar frakten . OBS!!! INGET ANSVAR för postens hantering el.eventuella slarv. BUD ÄR BINDANDE!!! INGEN AVHÄMTNING!!!

Ha dé gött där ute...!

Objektnr 645 953 909

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 11 okt 23:53

THE PERFECT STORM/POSEIDON/2 BLU-RAY/GEORGE CLOONEY/KURT RUSSELL/MARK WAHLBERG!

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Slutar om

mrzinema79

MÖLNLYCKE, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 897 omdömen

Läs omdömen