Beskrivning

Den första bilden är illustrativ!
Skick: ny, fungerar, transportdefekt lådan skadad, bultar saknas

Butikspris: 840 SEK!
Satsen innehåller allt på fotot!

• 4MP HD-bild och Starlight Color Night Vision: 2K 4MP full HD utomhusövervakningskameran levererar kristallklara videor och inspelningar så att du kan se ultratydliga detaljer dag och natt. Kameran stöder Starlight Color Night Vision, Full Colour, Smart och Infrared Night Vision. Oavsett om det är i svagt stjärnljus eller totalt mörker, kan föremål inom 10 meter övervakas tydligt för att ge dig den bästa mörkerseendeupplevelsen.
• 355° vridning, 100° lutning och IP65 vattentät: Menborns utomhusövervakningskamera är designad med 100 graders vertikal och 355 graders horisontell rotation. Du kan fjärrstyra övervakningskameran för att övervaka den runt omkring utan döda vinklar. Utomhus-IP-kameran är utrustad med ett IP65 väderbeständigt hölje som helt kan förhindra inträngning av damm och stänk och är lämplig för alla dåliga väderförhållanden.
• Fleranvändardelning och fungerar med Alexa: Denna utomhus WiFi-övervakningskamera kan stödja upp till 20 användare som tittar på videon samtidigt. Du kan dela övervakningskameran med din familj och dina vänner. Kompatibel med Alexa och Google Assistant för att frigöra händerna. Den här kameran och appen är enkla att installera och stöder endast 2,4 GHz WiFi.
• Videodataskyddsgaranti och högkvalitativ service: Utomhusövervakningskamerorna stöder molnlagring och ett inbyggt TF-kort. Videor och konton krypteras med unik krypteringsteknik för att lagra videor på TF-kortet (ingår ej) eller i molnet, och videofilerna på TF-kortet kan endast nås på ditt eget konto.
• Människodetektering och tvåvägsljud: Upptäck och fokusera intelligent på mänskliga aktiviteter. När WiFi-kameraövervakningen upptäcker rörelse skickar den omedelbart ett meddelande till din telefon och skyddar din familj dygnet runt. Tack vare den inbyggda mikrofonen och högtalaren kan du höra vad som händer runt kameran och kommunicera inte bara med besökare, utan även med din familj i realtid via din telefon.

Vi förväntar oss betalning och leveransbekräftelse inom 10 dagar.
Paketen skickas inom 5 arbetsdagar.
När du köper varor av oss bekräftar du och godkänner du som kund till oss fraktkostnaden.
Kundservice är mellan Måndag - Fredag
Vi besvarar alla meddelande så fort vi kan.

Objektnr 644 877 433

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 23 sep 22:21

FYND! Menborn Smart övervakningskamera för utomhusbruk, 2,5 K/4MP,

Ledande bud

|

94 kr

Slutar om

BidBayAB

STOCKHOLM, Sverige

4.8

BidBayAB

Företag

Toppsäljare

209 omdömen

Läs omdömen