Beskrivning

En bekväm och säker hundsele i blått. Den har dubbla D-ringar för maximal kontroll, mjuk stoppning för maximal komfort och reflekterande trim för ökad säkerhet. Selen är justerbar för perfekt passform.

Denna härligt mjuka softsele från Red Dingo har fantastisk passform och är så justerbar att den passar alla hundraser.

Hundselen har slitstarkt yttertyg i snyggt turkos färg, och mjuk fleece på insidan. Din hund kommer att älska denna vadderade hundsele.

Red Dingos Vadderade hundsele är framtagen särskillt med tanke på mjukhet kvalitet och komfort. Se bild för information och specifikation.

Storlek XL:

25mm, Body 72-112cm

Red Dingos Hundsele kännetecknas av den höga kvaliteten och deras snygga designer. Spännet på hundhalsbandet är Red Dingos patenterade snabbknäppe, och är ett av de starkaste spännena som används inom husdjursindustrin.

Red Dingo är ett Australiskt märke som är kända för sin fina kvalitet över hela världen, och utlovar dessutom världens bästa kvalitet på sitt sortiment, vilket gör att lever inte kvaliteten upp till vad du förväntat dig, så kan du utnyttja Red Dingos Kvalitetsgaranti. Instruktioner om kvalitetsgarantin medföljer på själva förpackningen.

Storleksjusterare - Hundselen kan justeras till önskad storlek.

Vävteknik - Premium nylonväv, vävt högkvalitativt fint garn för en mjukare känsla. Tätt vävda kanter för maximal slitstyrka. Överträffar ISO standards 105-C03 & 105-B05 för tvätt och UV färgbeständighet.

Design band – Speciell vävningsteknik används, bland annat ”back binding” som förhindrar uppkomsten av lösa trådar på hundselen, vilket ger ett slitstarkt nötningsbeständigt band. För att förbättra lyster och ljusstyrka i färgerna, används enbart full-ljus garn.

Hundbensspännet – Red Dingos ursprungliga Trademark och patenterade design. Dessa hundbensspännen är designade, inte bara för att se bra ut, utan även för att bland de starkaste sidospännena som används i husdjursindustrin. Endast importerad jungfru Acetal används för att säkerställa styrkan i spännena.

D-ring – Helsvetsade från massivt rostfritt stål.

Kantskärning – Alla vävbands kanter skärs med en 20° vinkel för att reducera irritation och öka husdjurets välbefinnande. Vilket ger ett överlägset bättre utseende och högre produktkvalitet.

Objektnr 642 026 653

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 27 aug 12:18

Hundsele i turkos strl XL

Slutpris

|

249 kr

Auktionen är avslutad

Lolloedin vann auktionen

SC-Fyndhörna

Falkenberg, Sverige

4.9

SC-Fyndhörna

Företag

Toppsäljare

814 omdömen