Beskrivning

Tidningen Femina från 1961.

Reportage: Gunvor Björkman är en känd journalist med mode och heminredning som specialitet. Nu bjuder hon in Femina till sitt pampiga hem och vi får se färgbilder på de olika rummen.

Reportage: Antalet skilsmässor blir bara fler. Frågan är vad samhället kan göra åt det? Femina skriver om olika orsak till att äktenskap spricker och vad unga par bör tänka på för att det inte ska hända dem.

Reportage: Att som ung mamma få komma hem till bostaden från BB med det lilla barnet är en omvälvande upplevelse. Femina ger dig som är förstföderska råd inför vad du bör tänka på när det gäller relationen till babyn samt hur det bör se ut i din bostad inför nedkomsten. Bakom artikeln står Sigrid Runinge.

Reportage: Max Hansen i stor intervju. Han är skådespelare och underhållare.

Reportage: Nöden är stor i Algeriet. Femina har besökt ett flyktingläger där för att skildra barnens situation.

Artikel: Gunilla Knutsson från Ystad utsågs till Fröken Sverige. I tävlingen Miss World gick det däremot inte så bra, så nu är hon på väg hem till föräldrarna i Ystad igen. Femina publicerar en bild på henne och berättar om den nordiskt blonda skönhet hon besitter.

Bild: Regissör och dansexpert Gunilla Roempke är på bild tillsammans med Elsa-Marianne von Rosen. De fotograferas medan de diskuterar.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektnr 646 358 820

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Femina 47 1961 Gunvor Björkman, Max Hansen, Gunilla Roempke

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

503 omdömen

Läs omdömen