Beskrivning

Tidningen Femina från 1952.

Reportage: Lennart Izikowitz är tandläkare. Nu får Femina komma hem till honom och ta flera bilder inuti hans bostad. Hustrun heter Greta Izikowitz. Se så vackert de inreder!

Reportage: Hur är det egentligen att bo som kvinna långt uppe i den svenska ödemarken i Norrland? Lapparksdoktorn Einar Wallquist och författare Sune Bergström skriver om detta.

Reportage: Femina har besökt den vackra staden Brügge (Brygge) i Belgien. Här är resereportaget.

Reportage: Är du ung mamma och vill starta en mammagrupp? Femina ger dig tips på hur du kan träffa andra mammor i samma situation.

Reportage: Karin Rosenberg är hallåa på Radiotjänst. Nu är hon på bild och hon intervjuas. Hon började på radion under andra världskriget och nu berättar hon hur det var. Hon ger tips till andra kvinnor som drömmer om att arbeta vid radion.

Artikel: Inga Nilsson bor i Dalby utanför Lund. Nu berättar hon i Femina om en fantastiskt imponerande amaryllis som hon har i sitt hem. På bild ser vi hennes son bredvid den fascinerande amaryllisen.

Handarbete: Feminas stickbilaga med beskrivning av hur du skapar en modern damjumper med resårstickning i hals och midja. Dessutom: beskrivning på scarf för dam eller tonåring. Beskrivning av fingervantar.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektnr 641 815 557

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Femina 3 1952 Lennart Izikowitz, Greta Izikowitz, Karin Rosenberg, Brygge

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

478 omdömen

Läs omdömen