Beskrivning

Svensk damtidning från 1931.

Omslaget: Prinsessan Ingrid av Sverige (senare Drottning Ingrid av Danmark).

Reportage: Prinsessan Ingrid har fyllt 21 år. Det innebär att hon är myndig! Svensk damtidning skildrar det festliga firandet. På bild ser vi prinsessan omgiven av blommor. Direktör Henrik Osterman hade skänkt en bil konstruerad av blommor i Sveriges färger.

Reportage: Waldemar Swahn är författare och nu skriver han en stor hyllning till Prinsessan Ingrid i samband med 21-årsdagen. Bilder på Prinsessan Ingrid i olika åldrar och situationer.

Reportage: Svensk Damtidning har fått en intervju med Jan Smeterlin. Han är berömd pianist från Polen och nu svarar han på frågor om sin egen musik och musikens fantastiska möjligheter att framkalla känslor.

Reportage: Emile Stiebel och Cissi Olsson är på bild tillsammans invid ett reportage som handlar om teatersäsongen 1931. Gertrud Sjunnesson och Nils Lundell är också på bild, liksom Elly Holmberg.

Reportage: Tidningen skriver om gamla svenska städer som har försvunnit. Vid östersjökusten låg det en gång en stad som hette Vineta. Gamla Lödöse i Västergötland är också en gammal stad med intressant historia. Här får vi också lära oss mer om Gillestad, belägen i Kleva socken. Robonäs vid Hellekis. Staden Wä i Blekinge. Översiktsbild på nutida Arvika. Bild på St Petrus ruin i Sigtuna. Bild på Åhus slottsruin. Bild på Helig korskyrka i Ronneby.

Annons: Helsida: Chevrolet Sport Roadster Deluxe automobil.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!R

Objektnr 641 770 856

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Svensk dam 15 1931 Prinsessan Ingrid, Jan Smeterlin, Waldemar Swahn, Lödöse

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

478 omdömen

Läs omdömen