Beskrivning

Newbies vackraste julklänning i storlek 74 från en slutsåld äldre kollektion som är svår att få tag i. Den finare versionen med små ”stjärnor” i rutmönstret, se bild tre. Jättefint skick utan fläckar eller hål!

Har du inte handlat på tradera förut? Eller är det mer än 12 månader sen senast? Ange koden martdgtpnc i kassan och få 100 kr rabatt!

Rökfritt. Tvättar utan sköljmedel. Vissa av mina kläder kan dock vara köpt begagnade och jag kan därför inte garantera att de alltid tvättats utan sköljmedel.

Jag skickar inget vinnarmeddelande. Betalning senast tre dagar efter avslutad auktion. Behöver du vänta på lön eller barnbidrag? Hör av dig i meddelanden innan du budar så kan vi säkert lösa det.

Jag filmar alltid när jag postar med frimärke och sparar videon i två veckor sedan raderas den. Jag skickar brevet så fort jag kan men bor ute på landet och har ganska långt till ombud. Lovar att skicka inom tre dagar från betalning. Är det brådskande så hör av dig så löser vi säkert det.

Kolla gärna mina andra annonser också. Samfraktar gärna och det går bra att samfrakta mer än de 7 dagar man kan välja på tradera.

Har ni frågor så ställ de innan ni budar och snälla buda inte om ni inte tänkt fullfölja affären.

Objektnr 647 897 219

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Newbie julklänning jul klänning storlek 74

Slutar 20 okt 20:26

Ledande bud

1 kr

Tiina_89

Linghem, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

416 omdömen

Läs omdömen