Beskrivning

Ett klädpaket bestående av en svart glittrig klänning / tyllklänning och ett par guldfärgade strumpbyxor enligt bilder och beskrivning.

Klänning

Märke: H&M
Storlek: 116
Material i yttertyg: 100 % polyester
Material i foder: 100 % polyester

Strumpbyxor

Märke: H&M
Storlek: 110 / 116
Material: 53 % bomull, 31 % polyamid, 14 % metalliserad tråd och 2 % elastan

Klänningen har öppning med knapp i ryggen. Den består av ett svart foder och ett glittrigt yttertyg i nät / tyll. De glittriga prickarna är ojämnt fördelade över klänningen och guldtråden har försvunnit något under foten på strumpbyxorna. I övrigt är kläderna i fint använt skick. Det finns inte några hål eller fläckar vad jag kan se. Kläderna kommer från ett rökfritt hem och är inte namnade. För egen bedömning av skick, titta noggrant på bilderna.

Se gärna mina andra auktioner med bland annat mer barnkläder.

Frågor om jag säljer till ”köp nu-pris" undanbedes. Om jag vill sälja till ”köp nu-pris” framgår det i annonsen.

Köparen betalar frakten. Observera att den angivna fraktavgiften gäller inom Sverige. Jag samfraktar gärna för billigare frakt, om du vinner flera av mina auktioner som slutar samma dag. Då meddelar jag ny fraktavgift först efter att jag paketerat varorna. Betalning önskas inom tre dagar efter avslutad auktion om inte annat överenskommits om innan avslutad auktion. Var snäll och lägg inte bud, om du inte tänker fullfölja affären. Varan skickas senast dagen efter mottagen betalning. Jag paketerar omsorgsfullt, tar inte betalt för emballage och använder i huvudsak återvunnet material till paketeringen. Jag ansvarar inte för paketet efter att det är inlämnat för transport.

Objektnr 644 906 650

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Mån 30 sep 18:41

Svart glittrig klänning + strumpbyxor i guld H&M 110 116 glitter fest jul nyår

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Slutar om

Transparent

Skellefteå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 212 omdömen

Läs omdömen