Beskrivning

Hej! Vänligen läs hela beskrivningen så slipper vi missuppfattningar, tack :)

En stor samling av kläder för pojke i olika färger och mönster. Storlekarna är mestadels 92. Några 86/92, nån enstaka 90. De flesta pyjamasarna är 86, men kan såklart användas längre. Strumporna är en del mindre, några större .. skulle säga runt 1-2 år i all fall.

Jag säljer alltså kläder till pojke. Överlag har kläderna fint skick. Viss tvättpåverkan förekommer. Några plagg är som nya medan några få plagg har större påverkan som nåt småhål, fläckar som inte går bort eller slitage (framförallt de ljusblå byxorna samt pyjamasarna). Den mintgröna pyjamasen har mörkare gröna fläckar som inte går bort, men jag tänker att barnet ska ju bara sova i plagget. Den ljusblå pyjamasen med hundar på har ett hål på benet, och den gula är mer sliten än de andra. De är i alla fall mjuka och "intvättade" :)

En del plagg är alltså vad en del skulle kalla för "dagisskick" medan andra är finare. Jag förstår principen med "dagisskick", men tycker det låter så negativt. De flesta av de här plaggen skulle jag skicka mitt barn i till förskolan med gott samvete :)

Innehållet är byxor, långärmade bodies, kortärmade bodies, tshirts, långärmade tröjor, hoodies med och utan dragkedja, ett par badbyxor, en jumpsuit ielm, strumpor, en skjorta, långärmade pyjamaser, två st tvådelade pyjamaser, 2 st pyjamasbyxor.

Har försökt beskriva överlag innehåll och skick. Som sagt, nån fläck här o var, nåt litet hål (endast få plagg) samt tvättpåverkan, det är ju inte nya plagg..men överlag fint o gott skick!

OBS! Bjuder eventuellt på några enstaka katthår då katter finns i hemmet. Tvättat parfymfritt, men med sköljmedel.

OBS! Jag skickar endast spårbart med PostNord.
161 kr för 5 kg. (Livsmedelsvågen sa error efter 3 kg, haha. Blir frakten dyrare står jag för mellanskillnaden)
Hojta om du har några frågor.
Allt gott!

Objektnr 648 353 361

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Stort paket kläder pojke storlek 92

Slutar 24 okt 20:39

Utropspris

0 Bud

250 kr

Maddy91

Kil, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

193 omdömen

Läs omdömen