Beskrivning

Är du redo att ta din simträning till nya höjder? Dessa banbrytande paddlar är skapade för den kräsne simmare som söker en utmanande och engagerande träningsupplevelse. De erbjuder de en naturlig, flytande rörelse som ger dig total kontroll och feedback under dina simtag.
Konstruerade med högkvalitativa material och en ergonomisk design, ger dessa paddlar dig den perfekta balansen mellan kraft och precision. Upplev en förbättrad simteknik, ökad muskelaktivering och en djupare förståelse för vattnets motstånd.
Låt dig inte luras av den enkla ytan - dessa paddlar är ett resultat av ingenjörsmässig skicklighet och timmar av forskning. De är ett verktyg för den seriöse simmare som vill ta sin träning till nästa nivå.
Investera i din simprestation och ditt välbefinnande med Lane 4:s exklusiva simmpaddlar storlek L. Upplev skillnaden som denna innovativa utrustning kan göra för din simning.
Köp din idag och ta steget mot en mer effektiv, engagerande och meningsfull simträning för till exempel dig som har en egen pool i trädgården.

Objektnr 646 569 893

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 1 nov 08:20

Lane 4 simmpaddlar utan gummiband | storlek L

Pris

100 kr

Daniels_Bazaar

Borås, Sverige

4.9

Daniels_Bazaar

Verifierad

Toppsäljare

131 omdömen

Läs omdömen