Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 29 jul 09:17

Har fått följande information. Ni som har bjudit är inte bundna till era bud om informationen påverkar intresset av kikaren. "Det är en Zeiss 7X50H och den har varit i svenska marinen , då den har svensk stämpel - vidare är det en marin kikare inte specifikt en ubåtskikare ! dedikerade ubåtskikare ser annorlunda ut."

Tillagt i objektsbeskrivningen 28 jul 20:30

Jag har fått fråga om förstoringen 7x50 (står inte på kikaren) och jag har lämnat följande information. Jag frågade en som vet lite om kikare och han hänvisade till en sida där man har sålt en liknande: https://axis-militaria.com/product/ww-ii-german-navy-7x50-h-zeiss-u-boat-u-boot-commander-binoculars-very-rare/ Om det är någon som vet mer så är jag tacksam för information om förstoringen.

Militär Tysk WW II Kikare U-båtskikare CARL ZEISS JENA 7x50 U-BOAT U-BOOT BINOCULARS enligt bilder. Bruksslitage, granska bilderna noga för bedömning. Optiken okej enligt min bedömning. Rem saknas till kikaren. Samma nummer på kikaren och fodral/väska. Vikt med fodral/väska ca 2 kg.

Observera att objektet som jag säljer oftast är begagnat/använt så det kan finnas mindre slitage och liknande som alltid finns på använda saker. Jag försöker alltid beskriva skicket på objektet så utförligt som möjligt men kan inte se allt. Därför är det viktigt att granska bilderna noga och ställa frågor om ni undrar över något innan ni bjuder!
Se mina övriga annonser! Samfraktar! Betalningsuppgifter följer med Traderas vinnarmail. Skickar endast till den adress som köparen har registrerad i Tradera.

Välkommen och Lycka till!

Objektnr 639 519 183

Visningar 1 577

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 8 aug 21:15

Militär WW II Kikare U-båtskikare CARL ZEISS JENA 7x50 U-BOAT U-BOOT BINOCULARS

Slutpris

|

8 350 kr

Auktionen är avslutad

bjezz vann auktionen

Hubert58

Olofström, Sverige

5.0

Hubert58

Verifierad

Toppsäljare

1 930 omdömen