Beskrivning

?44 MP digitalkamera och 32 GB minneskort? Den här digitalkameran har upp till 44 miljoner pixlar och stöder 44 MP bildupplösning och 1080p videoupplösning, vilket ger utmärkt inspelnings- och fotograferingsprestanda. Denna bärbara digitalkamera kommer med ett löstagbart 32GB SD-kort, så att du inte längre behöver oroa dig för lagringsutrymme.
???Lätt att använda och bärbar kamera? Kompakta kameror designade för barn, bara några knappar, intuitivt gränssnitt, mycket lätt att använda, barn kan också använda den väldigt bra. Tillverkad av hälsosamma och miljövänliga material, den är droppsäker och slitstark, kan läggas i en påse (endast 120G). Och linan kan effektivt förhindra att barnens digitalkamera tappas bort eller tappas av barn.
???16X digital zoom och webbkamera?Denna kompaktkamera är utrustad med 16X digital zoom och inbyggt blixtljus, som har förmågan att förstora bilderna du har tagit, du kan enkelt se avlägsna objekt med W/T-knappen. mini digitalkamera kan också användas som webbkamera. Genom att ansluta den bärbara kameran till din dator med en USB-kabel kan du ringa videosamtal eller livestreama.
???Den perfekta presenten till barn?Denna digitalkamera är perfekt för barn. Föräldrar kan ge den till sina barn som semesterpresent och låta dem fotografera och spela in den vackra vardagen. Fotokameran är också effektiv för att förhindra att barn blir beroende av sina mobiltelefoner.

Objektnr 644 492 773

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 12 okt 22:53

Digitalkamera, fotokamera Kompaktkamera med 32 GB-kort 44 MP-kamera 1080P HD-vlo

Pris

849 kr

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

343 omdömen

Läs omdömen