Beskrivning

Snabb och Jämn Uppvärmning: Utrustad med 1400W hög effekt och parallella värmeplattor, erbjuder detta våffeljärn snabb och jämn uppvärmning. Inom 5 minuter kan du producera en hexagonal bubble våffla (30x20 cm) som både är ögonfångande och läcker. Genom att rotera de dubbla plattorna under bakningen, säkerställs en jämn färg och perfekt form på våfflan.

Precisa Temperatur- och Tidkontroller: Med två rattar på basen kan du enkelt kontrollera uppvärmningstemperaturen och bakningstiden. Temperaturen kan justeras mellan 50? och 250?, och timern kan ställas in upp till 5 minuter. Indikatorlampan visar våffeljärnets arbetsstatus.

Hållbart Material och Konstruktion: Våffeljärnet har en kropp i rostfritt stål och dubbla bakplattor i gjuten aluminium, vilket garanterar långvarig användning och enkel rengöring. De gjutna aluminiumplattorna, med hög termisk ledningsförmåga, sprider värmen snabbt och jämnt, vilket resulterar i en jämnt färgad våffla. Teflonbeläggningen är rost- och korrosionsbeständig, vilket ger en non-stick bakupplevelse.

Genomtänkta Produktdetaljer: Ergonomiskt designade dubbelhandtag i trä är värmeisolerade och arbetsbesparande. De halkfria gummifötterna stabiliserar maskinen utan att lämna repor på bordet.

Passar perfekt i öppna kök på olika platser som bagerier, kaféer, kalla dryckesbutiker, snabbmatskedjor och restauranger.

Objektnr 638 185 730

Visningar 178

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 8 aug 15:49

Kommersiellt våffeljärn, Nytt & oanvänt

Pris

1 399 kr
Annonsen är avslutad

DekalHuset

Jönköping, Sverige

4.8

DekalHuset

Verifierad

Toppsäljare

441 omdömen