Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

2-i-1 inomhusgrillen är hjälten inom husmanskost. Grilla fräsande biffar, gourmetgryta eller grilla grönsaker allt i en kompakt bänkskiva. Dess räfflade grillyta tar med sig utomhussmakerna inomhus, vilket gör det enkelt att uppnå fantastisk grillsmak och vackra grillmärken. Djup kokkärl med härdat glaslock gör läckra grytor, chili, varma kastruller, soppor och mer. Sedan är det bara att vrida på ratten och njuta av en mångsidig och hållbar grillkanna.

-Två-i-ett grill

- Matlagningsmaterial av hög kvalitet

- Oberoende temperaturkontroll

- Perfekt för middagsbjudningar

- Innovativ design

Obs: Det är normalt att en liten mängd rök bildas under uppvärmningsprocessen.

Huvuddrag:

-Multifunktionella köksmaskiner,
Denna innovativa design låter dig och dina vänner njuta av koreansk BBQ medan du njuter av hot pot, vilket ger variation till ditt festbord. Samtidigt, med denna BBQ och hotpot 2-i-1, kan du och din familj njuta av läckra måltider av olika livsmedel, såsom biff, räkor, hamburgare, grönsaker.

-2200W hög effektivitet,
Utrustad med 2200W effekt, är denna elektriska spis inomhus, kraftfull och praktisk. Snabb och jämn uppvärmningsteknik gör att du kan njuta av utsökt mat på kort tid. Den maximala effekten för den heta grytan är 1200W och den maximala effekten för grillen är 1000W.

- Kvalitetskonstruktion,
Non-stick beläggning, förtjockad aluminium, slitstarkt härdat glas, botten av rostfritt stål och värmeisolerad handtagsdesign ger en utmärkt rökfri produktupplevelse. Högkvalitativa material förlänger livslängden. Så du kan njuta av hot pot och grilla med sinnesro.

-Välj din hastighet,
Den heta grytan och grillen har oberoende temperaturkontroller så att du kan använda grillen och heta grytan separat. Med 5-nivås temperaturjusteringsfunktion kan du enkelt minska eller öka värmen efter dina olika behov.

-Hög kapacitet,
Produktmått: 26,4 x 11 x 6,7 tum Den här heta grillen ger en enorm kapacitet att placera en mängd olika livsmedel och kan avnjutas av 2~8 personer.

- Oljeläckageport,
Automatisk oljeläckagedesign, stekpannaoljan faller automatiskt till botten, vilket minskar oljerök och sparar ansträngning vid rengöring.

Produktspecifikationer:

Material: aluminium + rostfritt stål + härdat glas

Hastighet: 5 hastigheter

Spänning: 220V

Effekt: 2200W

Temperaturområde: 160°C-220°C

Produktmått: 26,4 x 11 x 6,7 tum/67 x 28 x 17 cm

Vikt: 8,8 lbs/4 kg

Paket innehåll:

1 x BBQ gryta BBQ varm gryta

1 x oljeabsorberande papper

Funktioner och detaljer:

-2-i-1 Hot Pot BBQ: Denna 2-i-1 elektriska panna inomhus kombinerar innovativt hot pot och grill, så att du kan njuta av hot pot och grill samtidigt. Du kan vara värd för en middag inomhus med vänner och familj. Dessutom kan den heta grytan med en skiljevägg göra mat med två smaker. Den är perfekt för koreansk BBQ, grillning, stekning, soppor, biffar, grönsaker och skaldjur. Dubbel användning ger dubbelt roligt.

- Högkvalitativt matlagningsmaterial: Denna koreanska BBQ-gryta är gjord av förtjockat aluminiummaterial med en säker non-stick-beläggning för pålitlig användning samtidigt som den producerar mindre rök än traditionell BBQ. Maskinen är värmebeständig och lätt att rengöra. Samtidigt är bottenmaterialet rostfritt stål för bättre värmeavledning, det övre locket är gjort av härdat glas för att undvika klämning och bakelithandtaget kan skydda dina händer från att brännas.

-Individuell temperaturkontroll: Hot pot och grill har separata temperaturkontroller, hot pot effekt är 1000W och grill effekt är 1200W. Det finns 5 hastigheter att välja mellan, från låg till hög effekt, och du kan växla till hög effekt för att värma mat snabbare. Denna produkt är utrustad med ett högeffektivt värmerör, som värms snabbt och jämnt. Tack vare överhettningsskyddsteknik stängs den av automatiskt när temperaturen når 428°F, och den slås på automatiskt när temperaturen sjunker under 320°F.

-Perfekt för middagsbjudningar: Den elektriska grytan och grillen mäter 26,4 x 11 x 6,7 tum, som rymmer en mängd olika maträtter, lämplig för ditt sällskap på 2-8 personer, och även perfekt för familjeåterträffar. Det sparar tid att stå i kö och extra kostnader för att njuta av äkta ingredienser.

-Innovativ design: Den elektriska grillgrytan kommer att ge en underbar matlagningsupplevelse eftersom den är designad med en oljeläckageport för att filtrera överflödig olja under grillning och minska mängden rök som genereras, distribuera överskottsolja och bearbetning, vilket ger ett hälsosamt liv.

Objektnr 632457172

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

2-i-1 elektrisk inomhusgrill, BBQ-panna med oljeläckage, 5 temperaturnivåer

Pris

1 195 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

168 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?