Beskrivning

Hej!
Jag ska nu sälja mitt järnset (G-5) som jag nu haft i tre säsonger. Klubborna och grepp är i väldigt fint skick.
På skaftet sitter det inbyggt Arccos smart sensors som innebär att du får tillgång till toppmodern slagteknik som registrerar varje boll du slår under en golfrunda.

Det som ingår i priset är också en Cobra golfbag, två wedgar Callaway mackdaddy (58 o 52) samt en putter av märket Taylormade Spider Tour Black.

Putter kan köpas separat för 1500kr.

Cobra RADSPEED-järnen har en 3D-tryckt medaljong med en intrikat gallerstruktur för att spara vikt och finjustera känslan.
Medaljongen minskar också vikten för att sänka tyngdpunkten och dämpa hårda vibrationer vid stöten, vilket ger en mjuk känsla och bra respons.

Radial Weighting-teknologi skapar den bästa kombinationen av låg tyngpunkt och högt tröghetsmoment för hög bollhastighet och högt utslag genom en inskruvad vikt (10 gram) placerad i tån och 3 grams massa placerad i hälen.

Radial Weighting-teknologi gör att järnen kan bibehålla högt utslag och maximalt bäravstånd, trots att de har ett starkare loft.

En unik kolfiberöverlinje sparar 2 gram för att sänka tyngdpunkten och förbättra utslags- och spinnegenskaperna.

Cobras patenterade PWRSHELL-teknologi erbjuder ökad hastighet och högre utslag även på starkare loftade järn tack vare en tunnare och mer flexibel träffyta som ökar bollhastigheten på och runt Sweet Spot.

Objektnr 645 397 144

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 21 okt 23:49

Cobra King Radspeed 2021 (Stiff)(Right)

Pris

10 000 kr

Meeister

Skärhamn , Sverige

Verifierad

6 omdömen

Läs omdömen