Beskrivning

Slut på YIPS.
Acer XK Chipper 46° YIPS-Killer
Mer loft för högre bollbana och mindre rull

Bota chip-yipset - Slå dina chippar lika enkelt som du puttar
Vi har alla varit med om det någon gång, chip-yips. De kan förstöra vilken runda som helst. Det är frustrerade och ibland önskar man att man bara kunde gå direkt av banan.

Acer XK Chipper 46 grader (Flipper) kombinerar loftet hos en järn PW med vikten och lien hos en putter vilket ger lite högre bollbana och mindre rull jämfört med modellen med 37 graders loft. Fungerar extra bra när du behöver chippa lite längre från greenkanten. Den ultrabreda sulan glider lätt genom rough och forgreen. Hoselinfästningen gör det enklare att bibehålla bladets position genon chiprörelsen och eliminerar risken att slå socket.

Enligt regel 3 b(i) måste alla grepp på dina klubbor förutom greppet på din putter vara cirkulära. Det är alltså otillåtet att spela med ett puttergrepp på exempelvis dina wedgar. Vårat botemedel mot chip-yipset är helt enkelt att sätta ett grepp från Jumbomax på en Chipper. Detta resulterar i en klubba som inger en otrolig kontroll över klubbhuvudet. Det tjocka greppet i kombination med mallet-huvudet på chippern är oslagbart när det kommer till träffsäkerhet. Den här kombinationen ger dig möjlighet att slå bollen med samma typ av pendelrörelse du använder dig av när du slår en putt. Känslan på greppet är dessutom väldigt lik känslan av ett puttergrepp.

Chipper kommer monterad med ett Jumbomax Ultralite Oversized grepp för extra stabilitet och kontroll.

Objektnr 645 250 412

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 12:45

Acer XK Chipper 46° YIPS-Killer

Utropspris

|0 Bud

349 kr

Slutar om

Founderskeepers

Helsingborg, Sverige

Founderskeepers

Verifierad

222 omdömen

Läs omdömen