Beskrivning

Näst intill nyskick.

Författare: Helen Foster
Format: Kartonnage/Inbunden
Förlag: Bonnier Impact

"Helen Foster presenterar här hur du lättast hittar formen och går ner i vikt genom att kombinera rätt kost och motion. Hon ger dig även svar på frågorna om vad du bör äta och vad du bör låta bli samt ger dig en hel del verktyg för att inte bara gå ner i vikt, utan även stanna där.I boken finns ett detaljerat 14-dagarsprogram med menyer, recept och övningar för att nå din drömvikt samt en enkel översiktskarta över vilken mat du bör äta för att behålla den. Kombinera detta med Helens råd om motivation och hur du låter mat med låg GI bli en del av vardagen och dit liv förändras för alltid.

Miljoner människor världen över har upptäckt de många fördelarna med att äta mat med lågt glykemiskt index - ökad energi, lång mättnadskänsla och inte minst - viktminskning. Hälsospecialisten Helen Foster presenterar här hur du lättast hittar formen och går ner i vikt genom att kombinera rätt kost och motion. Hon ger dig även svar på frågorna om vad du bör äta och vad du bör låta bli samt ger dig en hel del verktyg för att inte bara gå ner i vikt, utan även stanna där.I boken finns ett detaljerat 14-dagarsprogram med menyer, recept och övningar för att nå din drömvikt samt en enkel översiktskarta över vilken mat du bör äta för att behålla den. Kombinera detta med Helens råd om motivation och hur du låter mat med låg GI bli en del av vardagen och dit liv förändras för alltid."

Jag har en del kokböcker som ligger ute just nu och samfraktar självklart om flera är av intresse :)

Ta gärna en titt på mina andra annonser och om du har några frågor så är det bara att skicka ett meddelande så svarar jag så fort jag kan!

Objektnr 641 596 541

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 29 aug 19:16

Snabbt i form med lågt GI Kokbok Träningsbok av Helen Foster

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Auktionen avslutades utan bud

StephiiPie

Lund, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

144 omdömen