Beskrivning

Rensar p g a flytt och säljer en härlig inspirerande bok med många fina bilder. Boken är på 144 sidor med över 100 recept. Boken är helt oanvänd men det finns några ytliga repor på framsidan på boken.

Bokbeskrivning:

Genom att följa årstidernas växlingar och välja maten vi äter med omsorg kan vi minska vår klimatbelastning och bidra till en hållbar utveckling. I Majas klimatmat berättar Maja Söderberg hur vi kan agera på ett ansvarsfullt sätt. Boken är både verktyg och inspirationskälla för alla oss som vill värna miljö och klimat, men inte riktigt vet hur. Det gäller att laga efter säsong, välja lokalproducerade och ekologiska råvaror, använda fisksorter som inte hotas av utfiskning och äta viltkött och lamm istället för fläsk och nöt. Genom små, enkla förändringar i matvanorna är vi alla med och skapar en hållbar framtid.

Boken är indelad i årstidskapitel. På våren frestar primörtallrik med kesoröra och spenat- och fetaostfyllda crêpes. Sommarens utbud är oändligt - vad sägs till exempel om röd och läcker dinkelsallad att ta med på picknicken? Under hösten njuter vi av viltbiffar med trattkantarellsås och paj på jordärtskocka. Vintern är rotfrukterna och kålens tid. Då står rotsakswok med sötsur sås och böngryta med chili på menyn.

Säljer p g a flytt flera böcker som läggs ut löpande ur en boksamling, har samfrakt om intresse finns.

Kommer från ett djur och rökfritt hem. Skickar med DHL spårbart.

Objektnr 642 282 916

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 11:13

Oanvänd bok Majas klimatmat av Maja Söderberg

Pris

60 kr

Slutar om

Tymallus

Vaxholm , Sverige

5.0

Tymallus

Verifierad

Toppsäljare

461 omdömen

Läs omdömen