Beskrivning

Drönarhjärta (2021)

Drönarhjärta är den första thrillern i en serie av säkerhetspolitiska så kallade technothrillers eller om man så vill agentromaner. Den första boken utspelar sig under hösten 2016 och särskilda omständigheter råder när Ryssland genomför en massiv övning och beredskapskontroll längs hela sin västra gräns. Några karaktärer från romanen Fallet nedan skymtar förbi om man är uppmärksam, men är helt fristående från den boken och är i olika genrer.
————————————————————————
Kungshjärta (2022)

Året är 2019. En svensk agent vid Kontoret för särskild inhämtning försvinner spårlöst på uppdrag i den militäriserade ryska exklaven Kaliningrad vid Östersjöns ostkust. Hanna Hjerta vid avdelningen för Särskilda omständigheter dras från rutinuppdrag i Sverige och skickas för att försöka hitta agenten eller alternativt sopa igen spåren efter honom – ett uppdrag som borde vara enkelt. Men när det förflutna ruvar på hämnd och revansch dras Hanna in i en konspiration och ett förräderi som hotar regionen på ett sätt ingen kunnat förutse och insatserna blir personliga.

Kungshjärta är en actionfylld spion- och agentroman om internationella skeenden bortom rubrikerna och den fristående uppföljaren till succén Drönarhjärta

————————————————————————
Ishjärta (2023)

Ishjärta är tredje boken i serien, och kan läsas fristående men vinner likt Kungshjärta på att läsas efter tidigare böcker i serien. Boken utspelar sig 2019 – 2021 inklusive under coronapandemin. Den bygger delvis vidare på handlingar och överlevande karaktärer från Drönarhjärta och Kungshjärta, men kan läsas fristående.

Samfraktar gärna

Objektnr 645 595 476

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 23 okt 15:26

Pocket: Lars Wilderäng x 3://DRÖNAR- /KUNGS-//ISHJÄRTA // se info nedan

Pris

199 kr

EkoLotta

Gränna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

781 omdömen

Läs omdömen