Beskrivning

Böckerna om Mac - mästerspionen är perfekt för barn som kommit igång med läsningen men ändå kan ha en viss läsovilja. Självklart är den bra även för barn som redan gillar läsa :). Handlingen är humoristisk, spännande, går snabbt framåt och innehåller lagom svårt deckarpussel. Böckerna innehåller också historiskt fakta som tillsammans med många illustrationer ofta knyter an till texten på ett humoristiskt sätt.

Läsvänliga böcker som äntligen fick min son att börja läsa och det var underbart att höra honom sitta och skratta samtidigt som han läste :) Efter ha läst första delen köpte de andra tre delarna.

Mac Barnett är en prisbelönte amerikanska författaren. Bl a har författaren tidigare skrivit böckerna om Dubbel-Trubbel.

Titlar:
Kid Spy Mac Mästerspion
Kid Spy Det perfekta brottet
Kid Spy Den stora uppgörelsen
Kid Spy Mac knäcker koden

Författare: Mac Barnett
Vikt exkl emballage: Alla böckerna: ca 2,2 kg, en bok ca 550g
Skick: Nyskick, sträcklästa och endast mycket varsamt lästa. Skulle jag inte sett att sonen läste dem, skulle jag inte trott att de var lästa.
Övrigt: läsålder ca 7 - 12 år. Hoppas nu någon annan kan få glädje av böckerna i min a auktioner både för egen läsning men även för högläsning. Har många böcker ute, passa på och köp fler och tjäna en slant på samfrakt.

Bra att veta
- Bud är bindande. Jag har synat det jag säljer men lägger i omgångar ut mycket, så är bara människa och kan missa.
- Betalning inom 5 dagar från vunnen auktion.
- Samfraktar gärna med Postnord eller Schenker.
- Leverans med ombud tar 3-7 dagar från det att paketet lämnats in hos ombudet. Väljer du fraktsätt med frimärken, upphör mitt ansvar när paketet läggs på postlådan. Vill du att jag ansvarar för frakt hela vägen till ombudet, välj fraktalternativ som er erbjuder spårbar frakt.
- Eftersträvar att skicka inom 5 vardagar från det att betalning inkommit OBS! kan dröja längre, därför viktigt att kontakta mig om du behöver varan tidigare, så löser jag det.
- Se gärna om jag har fler auktioner ute som kanske intresserar dig. Har du frågor eller önskar fler bilder på auktionsobjektet, mejla gärna. Lycka till med budgivningen!

Objektnr 647 396 590

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Kid Spy, Mac Barnett, 4 delarna. Så mycket humor spänning och fart. Läsvänligt!

Slutar 8 nov 12:50

300 kr

goto

Rönninge, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 049 omdömen

Läs omdömen