Beskrivning

Köpte och fick så många fina böcker till barnen. Tyvärr räckte inte tiden till för att läsa dem alla och den egna läslusten kom till barnen först när de ”vuxit ur” vissa av böckerna. Hoppas nu någon annan kan få glädje av böckerna här både för egen läsning men även för högläsning. Har många böcker ute, så kika gärna runt och passa på att tjäna en slant på samfrakt.

Läs berättelsen om sjölejonet Singer och pojken Manfred på den kringresande cirkusen. En fantasifull saga om en familj och deras ursprung, en bok om längtan efter något som kanske kan kallas hemma.

Skick: Ny!
Författare: Vanna Rosenberg och Cecilia Hekkilä
Vikt exkl embalagge: ca 370g
Övrigt: läsålder ca 6 - 9 år. Boken passar också jätte bra till högläsning för hela familjen. Detta är skådespelarens Vanna Rosenberg debut bok. Köp flera böcker och tjäna en slant på samfrakt.

Handling: Det är natt. Havet ligger alldeles månblankt när ett litet sjölejonbarn förs bort från sin mamma och pappa. Det trygga livet på stenhällen slutar och ett nytt liv tar vid.
Det lilla sjölejonet kommer till ett resande cirkussällskap, och eftersom hans sång är så sällsamt vacker får han namnet Singer. Det är på cirkusen, vid lejontämjarungen Manfreds sida, som Singer växer upp och vännerna - trollerikaninerna, skäggiga damen och alla de andra - blir hans nya familj. Och visst är vänner det bästa ett sjölejon kan önska, och visst är livet på cirkusen ett gott liv. Men Singer saknar något, och hans längtan växer sig allt större med åren. En morgon när Manfred vaknar är Singers apelsinlådesäng tom. Frukostbrickan står orörd. Radion har tystnat. Plötsligt slår det vännerna att det var länge sedan de hörde Singers melodi. Vart har han tagit vägen? Inte har väl Singer gett sig av för gott?

Bra att veta
- Bud är bindande. Jag har synat det jag säljer men lägger i
omgångar ut mycket, så är bara människa och kan missa.
- Betalning inom 5 dagar från vunnen auktion.
- Samfraktar gärna med Postnord eller Schenker.
- Leverans med ombud tar 3-7 dagar från det att paketet lämnats in hos ombudet. Väljer du fraktsätt med frimärken, upphör mitt ansvar när paketet läggs på postlådan. Vill du att jag ansvarar för frakt hela vägen till ombudet, välj fraktalternativ som er erbjuder spårbar frakt.
- Eftersträvar att skicka inom 5 vardagar från det att betalning inkommit OBS! kan dröja längre, därför viktigt att kontakta mig om du behöver varan tidigare, så löser jag det.
- Se gärna om jag har fler auktioner ute som kanske intresserar dig. Har du frågor eller önskar fler bilder på auktionsobjektet, mejla gärna. Lycka till med budgivningen!

Objektnr 641 731 061

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 16 sep 16:27

Singers Melodi av V Rosenberg C Hekkilä - en bok om att lyssna till sitt hjärta

Pris

49 kr

goto

Rönninge, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 042 omdömen

Läs omdömen