Beskrivning

Albert Bonniers Förlag. 2005. 455 sidor. Boken är i ett komplett nyskick: pärmar, rygg och inlaga i toppskick, oläst. Detta är del 3 i den s.k. "Kumla-serien".

Handling:

Viktor Vinblad är svår att förstå sig på. Han sjunger psalmer baklänges och hans föräldrar har haft ihjäl varandra. Femton år gammal är han på väg att lösa Fermats gåta men faller ut genom fönstret på tredje våningen i skolan. Han mister inte livet, men mister talförmågan.Och efter att Sara Psalmodin i Rossvaggakollektivet korsat hans väg, försvinner han spårlöst i trettio år. Men nu ryktas det att han på nytt synts till i trakten. Ett rykte som tvingar hans styvbror David Mörtberg att återvända till barndomsstaden för att ta reda på vad som egentligen hände med Viktor ? och komma till rätta med det förflutna.

Myt möter verklighet i denna svindlande berättelse, som är både kriminalhistoria och uppväxtskildring..

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Objektnr 636 321 104

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 17 jul 19:31

SKUGGORNA OCH REGNET 2005 HÅKAN NESSER CRIME BIOGRAFI THRILLER DECKARE MYSTERIUM

Pris

99 kr

Svea-Serier-och-Antik

Hässelby, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verifierad

Toppsäljare

787 omdömen

Läs omdömen