Beskrivning

Thehuset Augustimånen, roman av Vern Sneider (1951), denna svenska utgåva från 1957. Bonniers, 276 sidor. Originaltitel: The Teahouse of the August Moon. Filmatiserad 1956 med bland andra Marlon Brando.

Begagnat men överlag fint skick, se bilder för bedömning. Kan vara något nött någonstans.
Detta ex. i gott skick, skyddsomslag saknas.

Tillkommer endast kostnad för porto. Betalningsuppgifter kommer med Traderas automatiska vinstmail. Betalning sker endast via Traderas betalningslösning (dvs. det går ex. ej att swisha mig direkt). Samfraktar givetvis och justerar då portot innan det är dags att betala, så invänta samfaktspris. Ser helst att betalning sker inom tre dagar efter vinst. Jag postar sedan så snart jag kan.
Enligt Traderas regler är alla bud/köp bindande. Genom att lägga bud godkänner du köpvillkoren och bär ansvar att fullfölja din del som köpare.
Läs därför hela auktionstexten INNAN bud läggs.

Bra att veta?!
Jag beskriver objekt/en så gott jag kan, och med bildernas hjälp illustreras de även, utifrån vilka köparen kan bilda sig en egen bedömning, från så många vinklar som möjligt. Granska, och fråga
vid behov! Givetvis kan jag råka missa något.

Jag säljer (oftast) inte nya föremål direkt från förpackning, därför finns ofta bruksslitage och ålderstecken. Det är en del av charmen, men också bra att ha rimliga förväntningar på föremålet.
Din hand är inte den första som hanterat det, du är en del i en kedja som får ta hand om det, vårda det. Det kan i vissa fall vara nött och bräckligt, det
bör framgå av bilder och beskrivning, samt ev. ålder. Ta med det i beräkningarna när du köper begagnat. Bedöm hur nytt, nött eller perfekt du vill
att ett föremål ska vara. Så det blir rätt för dig.

Jag postar ofta dagen efter jag fått betalningen, i annat fall påföljande dag (ibland kan helger eller dylikt komma i vägen, men som regel). Tyvärr hämtas posten inte längre varje dag, inte heller lämnas den ut varje dag, så räkna med en vecka. Att hinna få något i brevlådan dagen efter det postades involverar stora skopor tur numera. Tyvärr, men bra att vara redo på. Jag tar ut frakt efter postnords prislistor, varken mer eller mindre.

Vid frågor angående skick eller annat maila INNAN auktionen går ut. Ansvarar ej för postens slarv. Skulle du inte vara nöjd, hör gärna av dig så löser vi det, istället för att lämna negativa omdömen. Lycka till!

Objektnr 644 633 886

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 14 okt 17:01

Thehuset Augustimånen - Vern Sneider

Pris

39 kr

Fröken Fantast

Gustavsberg, Sverige

4.9

Fröken Fantast

Verifierad

Toppsäljare

776 omdömen

Läs omdömen