Beskrivning

Säljer en helt ny och signerad "Doppa tårna i ett hav av lögner" i formatet danskt band. Det är en nutida romance och författaren (jag) heter Lovisa Wistrand.

- Jag samfraktar gärna om du hittar något annat intressant bland mina auktioner.
- Katt finns i hemmet. Röker inte.
- Betalning ska ske inom tre dagar efter avslutad auktion.
- Erbjuder också avhämtning, men möter ej upp - hämtas här. Vid avhämtning ska betalning ske i förväg eller med Swish vid avhämtningstillfället.
- Jag ansvarar ej för postens eventuella slarv.

Baksidestext:
"Feelgoodförfattaren Alexa är i en något obekväm situation. Hennes senaste roman säljer inte så bra och om inte siffrorna stiger kommer det inte bli några fler utgivningar. Något som skulle hjälpa är att bli recenserad av den erkände litteraturkritikern Julius Lord och på så sätt ge försäljningen en boost. Men hur ska hon få Lord, en inbiten deckarälskare, att läsa hennes bok?

En plan växer fram hos hennes förläggare, och för att rädda sin karriär går Alexa motvilligt med på att genomföra den. Hon reser till Båstad, där Julius befinner sig över sommaren, och låtsas vara deckarförfattaren Lady L, Julius favoritförfattare. Lady L är en pseudonym och ingen vet hennes riktiga identitet, så vem kan det egentligen skada om Alexa låtsas vara henne, blir vän med Julius och rekommenderar sin egen bok för honom?

Men Julius är inte som Alexa först trott och när hennes känslor för honom blir allt starkare kryper skulden fram, samtidigt som falskspelet hotar att förstöra allt hon kämpat så hårt för att bygga upp.

'Doppa tårna i ett hav av lögner' är en romantisk berättelse med skånska miljöer, kyssar, lögner och dråpliga situationer."

Objektnr 644 921 012

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 20:02

SIGNERAD BOK - DOPPA TÅRNA I ETT HAV AV LÖGNER (ny) av Lovisa Wistrand

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Slutar om

Shekhina

Uppsala, Sverige

5.0

Shekhina

Verifierad

Toppsäljare

289 omdömen

Läs omdömen