Beskrivning

Översättning och kommentarer av Hans Blomqvist & Erik Ågren

BAKHÅLL 2006

Inbunden

Förlagsband med skyddsomslag (skyddsinplastat) 318 s.

Gallrad biblioteksbok i fint skick

Denna nyöversättning innehåller för första gången på svenska Kafkas kompletta text, bl a har tre viktiga avsnitt tillkommit i jämförelse med andra översättningar (Tage Aurell, 1946; och Hans Levander 1990).

Slottet är ett av Kafkas mest älskade verk, en fabuleringsfrodig färgstark historia som uppvisar allt det som är typiskt för Kafka: det gäckande gåtfulla, det överraskande medryckande, det brutala verklighetsomskakande, det underligt humoristiska. En tokig historia med bråddjup, både allvarlig och uppsluppen, och mycket filmisk: bitsk, bildvass.

Lantmätaren K kommer till en by på landet och tar in på värdshuset. Han får veta att det är greven på det beryktade slottet intill byn som bestämmer allting. Men det verkar vara svårt att träffa greven eller ens komma i närheten av slottet.

Bakhåll är i färd med att publicera en nyöversatt komplett utgåva av Kafkas litterära texter, dagböcker och brev. Utgåvan är inbunden i hårda pärmar med grafitgrått skyddsomslag, linnetråd i arken, stilfullt formgiven, tryckt på förstklassigt papper. (OBS! Delarna i denna bokserie är innehållsligt och utgivningsmässigt fristående! De är inte numrerade! De kan med full behållning köpas och läsas var för sig!)

Franz Kafkas romanprojekt Slottet i sin helhet, med alla bevarade avsnitt. Översättning och kommentarer av Hans Blomqvist och Erik Ågren. ISBN: 978 91 7742 255 6

Samfraktar

Objektnr 644 362 383

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 25 sep 19:55

Franz Kafka - Slottet (Samlade Skrifter)

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Slutar om

drömstörning

Vikmanshyttan, Sverige

5.0

drömstörning

Verifierad

Toppsäljare

2 024 omdömen

Läs omdömen