Beskrivning

Boken är i inbunden format, använd och i gott skick. Det finns inga utrivna sidor, pennanteckningar eller klotter. Sidorna är något gulnade, men inget som gör läsningen svår. En fantastisk historia som blev en film med Jack Nicholson i huvudrollen. Det är värt att läsa!

Frakten sker inom 24 timmar efter köpet och om du har några frågor, skicka ett meddelande till mig så svarar jag gärna.

- Svenska
- ISBN 9137093037
- Inbunden

Om bocken
Alexandra Medford , Jane Spofford och Sukie Ridgemont är tre missnöjda kvinnor som lever i den pittoreska staden Eastwick, Rhode Island. Alex är skulptör och ensamstående mor till en dotter, Jane är en nyligen frånskild musiklärare som inte kan få barn, medan Sukie har sex döttrar och arbetar som krönikör för "Eastwick Word". De tre vännerna har alla förlorat sina män (Alex man dog, Janes man skilde sig från henne och Sukies man övergav henne). Omedvetna om att de är häxor bildar de en social häxgrupp där de har en veckosamvaro och delar sina fantasier om ideala män.

En dag uppenbarar sig en särartad man i stan och köper stans landmärke, egendomen Lennox Mansion. De tre väninnorna blir en efter en fascinerad av den gåtfulle mannen som de efter hand får veta heter Daryl Van Horne, som uppenbarligen har en mystisk effekt på kvinnorna.

Objektnr 645 564 641

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 23 okt 09:51

Häxorna i Eastwick av John Updike - Inbunden - Svenska

Pris

50 kr

MrBooks7

Skärholmen, Sverige

4.9

MrBooks7

Verifierad

58 omdömen

Läs omdömen