Beskrivning

Best sellers kit från BDB/Billion dollar brows.

Helt ny och oanvänd.
Nypris 450:- för samtliga produkter.

Innehåller följande:

Universal Brow Pencil
Anpassar sig efter hudtonen och passar både ljusa och mörka hårfärger. Den mekaniska, självvässande pennan gör det enkelt att forma och styla ögonbrynen. Måla med fjäderlätta, korta drag för att uppnå en naturlig finish. Använd den spiralformade borsten för att tona ut, forma och kontrollera brynen.

Brow Pencil Duo
Pennan är perfekt för alla hudtoner och har en krämig highlighter i ena änden som effektivt ljusar upp brynbenet. Den har en universalconcealer i den andra änden för att fixa till ögonbrynen när du är på språng och för att korrigera misstag när du formar brynen.

Brow Gel
Denna ögonbrynsgel innehåller högkvalitativa ingredienser och har en spiralformad borste som hjälper till att förlänga hållbarheten på din brynfärg och ge en strålande glans. Det är den perfekta bryntämjaren som aldrig flagnar eller ger brynen en märkbar beläggning.

Smudge Brush
Denna makeupborste är perfekt för applicering av cremehighlighter på ögonbrynsbenet. Den har ett platt borsthuvud med syntetiska fibrer för att enkelt applicera skimrande nyanser över brynbenet.

Köpinfo:
Allt kommer ifrån ett rökfritt hem, men hund finns. Betalning sker inom två (2) dagar efter avslutad auktion om inget annat överenskommet. Köparen betalar frakt om inget annat anges i annonsen.

Packar självklart noggrant - men vänligen notera att jag inte ansvarar för ev. skador som uppkommit under frakten eller bortkomna paket. Samfraktar gärna.

Oseriösa bud undanbes. Vid frågor är du välkommen att mejla mig. Lycka till med budgivningen!

Objektnr 644 293 295

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 08:09

bdb / Billion dollar brows best sellers kit ögonbrynspenna, bryngel, concealer

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

cornelisens

Kalmar, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Läs omdömen