Beskrivning

Hej och välkommen till min auktion!

Sambon och jag slog till och köpte ett gäng parfymer från The Essence Vault, efter att ha hört mycket positiva omdömen om deras parfymer. För dig som inte känner till företaget är det brittiskt och specialiserat på att göra dofter som är "inspirerade av" de mest kända och populära parfymerna på marknaden. De är i princip kloner.

Till salu är nummer 421. Du kan läsa mer om parfymen och vad den är inspirerad av här: https://www.theessencevault.co.uk/products/inspired-by-santal-33-421?variant=32110165164114

Alla parfymer vi köpte var av grym kvalitet och luktade verkligen hela dagen. Detta var dock ett blindköp från min sida och den passade inte riktigt min smak. Därför säljer jag den i princip i oanvänt skick - jag har bara testsprutad den 2-3 gånger.

Parfymen skickas eller avhämtas i södra Stockholm. På förekommen anledning vill jag också påpeka att inget öppet köp eller bytesrätt gäller om du handlar av mig. Jag beskriver allting så noggrant och sanningsenligt jag kan och passar inte parfymen dig är det bara att sälja vidare den.

Har du frågor eller önskar du mer information är det bara att höra av dig!

/Christopher

Objektnr 636 940 106

Visningar 195

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 28 jun 11:42

The Essence Vault 421, 100 ml, endast provsprutad

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Auktionen avslutades utan bud

Chribbi

Skärholmen, Sverige

5.0

Chribbi

Verifierad

Toppsäljare

407 omdömen