Beskrivning

Allers veckotidning från 1984.

Reportage: I Malmköping finns nybyggda radhus som har väckt skandal. Bostadsområdet kallas för "Skandalhöjden". Våren 1981 flyttade 35 familjer in här. Numera rinner det vatten längs väggarna och det stinker mögel. Radhusen finns på anrika escercisområdet Malmahed i Malmköping. Bilder på området. Det ligger på en höjd som kallas för Generalshöjden. Tidningen träffar familjer som är förtvivlade. Bild på familjen Johansson: Rosita Johansson med barnen Chris Johansson och Dennis Johansson utanför deras gula radhus, ett fuskbygge.

Reportage: Ingemar Simonsson är välkänd präst. Nu berättar han att han ska skiljas, efter ett 25-årigt äktenskap. Det där med att "vara trogen till döden skiljer oss åt" är nog en myt ändå, konstaterar han.

Reportage: Ann-Britt Petersson, numera känd som Ann-Britt Ryd Pettersson intervjuas. Hon är känd från tv. Hon är 30 år och ogift. Hon är också nykterist.

Reportage: 29-åriga Lillemor Jonasson i Västra Frölunda var förtvivlad. Myndigheterna ansåg nämligen att hon inte var lämplig som mor till sin dotter. Lillemor Jonasson blev olycklig och började dricka. Men nu har Lillemor Jonasson fått upprättelse! Allers träffar henne och dottern, sexåriga Maria Jonasson.

Reportage: Lillebil Rhodin är dotter till den legendariske cirkusdirektören Max Rhodin, mer känd som Brazil Jack. Nu intervjuas Lillebil Rhodin. Tidningen träffar henne i hemmet i Hurva utanför Eslöv.

Reportage: Ragnhild Backlund är 77 år. Nu berättar hon om när hon träffade stilige Elov Backlund, 80 och hur hon blev förälskad i honom när hon var ung och han låg i flottan. Ragnhild Backlund har en tvilling som heter Gunhild Backlund. Även hon är på bild.

Reportage: Massi Svensson är mångårig kriminalreporter på Dagens Nyheter. Nu är han på bild och han berättar om fallet han aldrig glömmer: när en norsk mördare jagades i de svenska fjällen.

Reportage: Ellen Olsson har arbetat i många år på Gästis i Särna. Nu intervjuas hon tillsammans med maken Erik Olsson. De har två barn som är handikappade och de offrar allt för dem.

Artikel: Allers har besökt Restaurang Gayalen i Kolmården utanför Norrköping. På bild ser vi källarmästare Sven Nyman servera bergtunga till gästerna Alvar Hedenström från Norberg och Hanna Raneklint från Nyköping.

Artikel: Tidningen har besökt Statt i Härnösand och träffat Uno Ångman. Han är köksmästare där.

Handarbete: Sticka ett sommarlinne. Sticka en kjol i bommulsgarn. Sticka en kortärmad bomullsjumper. Beskrivningar.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Objektnr 643 219 720

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Allers 26 1984 Malmköping, Lillebil Rhodin, Hanna Raneklint, Uno Ångman

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

476 omdömen

Läs omdömen