Beskrivning

Allers veckotidning från 1982.

Reportage: Lennart Israelsson kallas för "Aktiestinsen". Han har blivit miljonär på aktier. Allers får komma hem till honom i Malmbäck utanför Nässjö. Nu avslöjar han hur det har gått till när han har blivit förmögen på börsen. Ursprungligen är han stins men han är numera pensionär. Men det är inte arbetet som stins som har gjort honom rik, det är hans aktieaffärer! Nu förklarar han hur man gör för att bli rik på börsen. Varje morgon lyssnar han på börsnoteringarna på radio, sedan börjar han ringa och köpa aktier.

Reportage: Lennart Hyland i stor intervju. Han fotograferas med bar överkropp och nu berättar han om livet och livets mening. Han är ständigt stressad. Nu försöker han finna lugnet.

Reportage: Allers har besökt anrika Ofvandahls konditori i Uppsala. Som enda tidning kan Allers nu exklusivt publicera de recept som Ofvandahls använder, så att du själv kan göra deras bakverk hemma! På bild ser vi ägaren till Ofvandahls, Sven Wiklund och två ur hans personal.

Reportage: Stig Cronberg är läkare i Malmö. Nu intervjuas han om risken för att virus ska komma till jorden från rymden. Tänk om det händer!

Reportage: Skådespelare Elisabeth Söderström i stor intervju. Allers träffar henne i det vackra hemmet på Lidingö.

Reportage: Skådespelare Lars Amble intervjuas. Han bor i en våning på Östermalm och han är 42 år. Hustrun heter Ingrid Amble och dottern heter Louise Amble. Lars Amble röker gärna.

Reportage: Edit Nilsson kommer från Öland. År 1928 var hon 17 år och då bestämde hon sig för att söka lyckan i Amerika. Nu berättar hon om sitt dramatiska liv och visar gamla bilder. Hon bor i Dödevi på norra Öland.

Reportage: 38-årige Göran Eriksson totalförlamades i en trafikolycka. Snart flyttar han till Florida. För Allers berättar han om kampen. Han har köpt en vacker tomt i fashionabla Cape Coral och ska bygga hus där.

Bild: Sten Broman har fyllt 80 år. Tidningen publicerar en teckning föreställande Sten Broman, skapad av Michael Hunefalk, samt en bild på Sten Broman omgiven av sonen Eric Broman och sonsonen Jens Broman.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Objektnr 642 342 009

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Allers 16 1982 Lennart Israelsson, Lennart Hyland, Ofvandahls, Stig Cronberg

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

476 omdömen

Läs omdömen